Mobility Service Nederland

Naomi Vos

Marketing

Wij stellen graag aan jullie voor: onze nieuwe collega Naomi Vos. Sinds juli 2022 hebben wij versterking op de afdeling Marketing. Sinds de oprichting in 2017 is onze website zakelijkelektrischleasen.nl uitgegroeid tot een succesvolle leadgenerator. Succesvol leads genereren heeft natuurlijk tijd en aandacht nodig. Naomi to the rescue! 🚀 Als Growth Marketeer houdt Naomi zich voornamelijk bezig met onze posities in Google. 

Favoriete leaseauto van dit moment?

Met stip op 1 staat bij mij de Hyundai IONIQ 5. Het is een fantastische auto met ultiem rijcomfort. Ik heb deze auto mogen testen op vakantie naar Italië en Zwitserland en dat kan ik iedereen aanraden! Check hier mijn blogs.

Je grootste autoblunder?

Zomer 2022 gingen we een lang weekend naar Texel en we namen de Mazda 6 MPS van mijn vriend Colin mee. Een heerlijke snelle tourwagen, maar we vergaten even dat deze auto lichtelijk (oké… flink) verlaagd was en kwamen vast te zitten op de wegen van de duincamping. Oeps!!!

Onze mensen

Zoveel mensen zoveel wensen. Bij MSN werken we met zoveel verschillende mensen dat we kunnen spreken van een goede diversiteit.

Johan Kroeze

Reconditioning

Karin Zwols

Finance & Operations

Lisan Weidgraaf

Sales & Leaseadvies

William Slik

Sales & Leaseadvies

Barbara Nobbe

Eerstelijns klantcontact

Jermaine Labordus

Reconditioning

Vacatures

Werken met voorrang en een glimlach? Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl

Ben je voor een kortere periode op zoek naar een leaseauto? Shortlease is bij uitstek geschikt voor een bedrijf met een directe ‘mobiliteitsbehoefte’. Bekijk snel ons actuele aanbod.

myshortlease.nl

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en (elektrische) leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl