Mobility Service Nederland

Mark van Klink

Schade

Begin december 2020 is Mark van Klink bij ons begonnen op de schadeafdeling. Samen met onze collega Wouter, is Mark het eerste aanspreekpunt als het gaat om schade. Mark is afgelopen zomer afgestudeerd aan NHL Stenden van de opleiding Bedrijfseconomie. Van huis uit is Mark opgegroeid tussen de auto’s, waar hij een voorliefde heeft gekregen voor alles wat rijdt.

Voor mij begon deze voorliefde voor auto’s toen ik op mijn 15e mijn eerste auto kocht, een Mini Cooper uit de jaren 70. De auto had meer roest dan dat er nog lak op zat, maar dat maakte allemaal niet uit. Zo had ik immers wat te doen in het weekend. Nu nog steeds wordt er menig weekend besteed aan het sleutelen.”

Je eerste auto?

Dit was een Mini Cooper 1100 Special van 1979 welke ik voor 1100 euro gekocht heb. Deze kocht ik op mijn 15e om aan te leren sleutelen. Met een houten dashboard en de rijeigenschappen van een kart heb ik nog altijd spijt dat ik die auto verkocht heb.

Je ultieme auto?

Voor mij is het merk van een auto niet belangrijk. Een uit de jaren ’90 toch de basis luxe maar nog wel het echte gevoel dat je aan het autorijden bent. De ultieme auto voor mij is een echte rijders auto met een super wegligging, een hele boel vermogen en de mogelijkheid om de achterkant te kunnen laten uitbreken in een bocht. Een waar wanneer je wegloopt je nog een keer omdraait om de looks te bewonderen.

 

Onze mensen

Zoveel mensen zoveel wensen. Bij MSN werken we met zoveel verschillende mensen dat we kunnen spreken van een goede diversiteit.

Goletta Achterberg

Finance & Operations

Janine Zuidema

Sales & Leaseadvies

Sebastiaan Rodenboog

Online Sales

Robin Deegens

Trainee Outbound Sales

Edwin Groffen

Sales & Leaseadvies

Johan van Buijsen

Sales & Leaseadvies

Vacatures

Werken met voorrang en een glimlach? Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl

Ben je voor een kortere periode op zoek naar een leaseauto? Shortlease is bij uitstek geschikt voor een bedrijf met een directe ‘mobiliteitsbehoefte’. Bekijk snel ons actuele aanbod.

myshortlease.nl

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en (elektrische) leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl