Mobility Service Nederland

Machiel Blom

Reconditioning

“Ik heb dus op jonge leeftijd al geleerd te rijden!”

Machiel werkt sinds enkele jaren bij Mobility Service Nederland. Hij is begonnen als chauffeur, tegenwoordig zorgt Machiel er samen met Johan en Jermaine voor dat alle leaseauto’s die wij afleveren er tip top uitzien. Machiel combineert zijn werk erg graag met hardlopen of een wandeling. Uitgiftes en innames van leaseauto’s verwerkt hij op de tablet in een app, en de klant ontvangt ook meteen een rapportage per e-mail!

Je ultieme auto?

Alles van Porsche eigenlijk. Als ik moet kiezen de Porsche Cayenne GTS of de 911 GT3 RS.

Je eerste rij ervaring

Op 12-jarige leeftijd met mijn opa op Ameland. Mijn opa had een auto met dubbele bediening en woonde op het rustige Ameland. Ik heb dus op jonge leeftijd al geleerd te rijden!

Onze mensen

Zoveel mensen zoveel wensen. Bij MSN werken we met zoveel verschillende mensen dat we kunnen spreken van een goede diversiteit.

Ruud Maliepaard

Sales & Operations

Martijn Stoffers

Transport

Ryjan Rutgers

Procesoptimalisatie

Goletta Achterberg

Finance & Operations

Linda Lemmen

Operations

Machiel Blom

Reconditioning

Vacatures

Werken met voorrang en een glimlach? Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

Gisteren waren onze collega’s Arjen Bergman en Chiel Caspers aanwezig op het TT Circuit met een aantal 100% elektrische auto’s waaronder de Hyundai Kona Electric! De auto is net zoals de Tesla Model 3 uit voorraad leverbaar met 4% bijtelling! #zakelijkelektrischleasen #mobilityservicenederland

We zijn volledig uitverkocht! Zien we je op 16 november? #mobilityservicenederland #mobilityserviceairportnightrun #airportnightrun #nightrun

Bijna uitverkocht!! Lijkt het je leuk om in het donker door de bossen en over het vliegveld te rennen? Je kunt je nog opgeven voor de Mobility Service Airport Night Run op 16 november! Ren samen met je partner, vrienden, familie, collega’s en kinderen! Wees er snel bij, vol = vol! https://www.airportnightrun.nl/inschrijven/ #mobilityservicenederland #mobilityserviceairportnightrun #airportnightrun

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto’s. Bij ons kom je direct in contact met experts op het gebied van financial lease. Wij helpen elke MKB’er de juiste keuze te maken.

msfinanciallease.nl

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en (elektrische) leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl