Mobility Service Nederland

Kevin van Veen

Operations

Kevin is een aantal jaren geleden bij ons begonnen als stagiair. Binnen onze organisatie is Kevin verantwoordelijk voor diverse operationele zaken zoals shortlease, contractbeheer en brandstofpassen. Heb je een vraag over een brandstofpas of een declaratie? Geen enkel probleem, Kevin beantwoordt de vragen graag voor je.

Onze mensen

Zoveel mensen zoveel wensen. Bij MSN werken we met zoveel verschillende mensen dat we kunnen spreken van een goede diversiteit.

Elwin van Dijk

Sales & Leaseadvies

Lucas Jongedijk

Sales & Leaseadvies

Alexander Boon

Marketing

Teun van Rossum

Sales & Leaseadvies

Ruud Maliepaard

Manager Operations

Edwin Groffen

Sales & Leaseadvies

Vacatures

Werken met voorrang en een glimlach? Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto’s. Bij ons kom je direct in contact met experts op het gebied van financial lease. Wij helpen elke MKB’er de juiste keuze te maken.

msfinanciallease.nl

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en (elektrische) leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl