Mobility Service Nederland

Kevin van Veen

Operations

Kevin is een aantal jaren geleden bij ons begonnen als stagiair. Binnen onze organisatie is Kevin verantwoordelijk voor diverse operationele zaken zoals shortlease, contractbeheer en brandstofpassen. Heb je een vraag over een brandstofpas of een declaratie? Geen enkel probleem, Kevin beantwoordt de vragen graag voor je.

Onze mensen

Zoveel mensen zoveel wensen. Bij MSN werken we met zoveel verschillende mensen dat we kunnen spreken van een goede diversiteit.

Sandra Martens

Finance & Operations

Michel Zwetsloot

Finance & Operations

Johan van Buijsen

Sales & Leaseadvies

Ruud Maliepaard

Manager Operations

Arjen Bergman

Salesmanager

Goletta Achterberg

Finance & Operations

Vacatures

Werken met voorrang en een glimlach? Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl

Ben je voor een kortere periode op zoek naar een leaseauto? Shortlease is bij uitstek geschikt voor een bedrijf met een directe ‘mobiliteitsbehoefte’. Bekijk snel ons actuele aanbod.

myshortlease.nl

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en (elektrische) leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl