Mobility Service Nederland

Jolt van der Veen

Developer

Sinds 1 oktober 2020 is Jolt bij ons gestart als developer. In de komende jaren willen we verdere stappen zetten op het gebied van digitalisering en automatisering. Binnen Mobility Service is Jolt onder andere verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van onze websites. 

Deze optie mag wat jou betreft niet ontbreken

In korte tijd is Apple CarPlay een van mijn favoriete functies van de auto geworden, voor zowel de navigatie, muziek via Spotify en uiteraard Flitsmeister.

Je grootste autoblunder

Een tijdje terug moest ik meerdere spullen verhuizen met een forse aanhanger. Hiervoor moesten de laatste 100 meter over een grasveld gereden worden. De aanhanger zat gekoppeld achter onze Ford Focus 1.0 (ecoboost), dus dat motorisch niet over. De hele dag regende het, en s’ochtends verliep de rit nog prima. Na de laatste rit zou ik weer weg rijden: de auto zat helemaal vast. Uiteindelijk hebben we de aanhanger moeten afkoppelen en terug moeten drukken over het doorweekte grasveld naar de vaste weg.

Onze mensen

Zoveel mensen zoveel wensen. Bij MSN werken we met zoveel verschillende mensen dat we kunnen spreken van een goede diversiteit.

Kevin van Veen

Operations

Linda Lemmen

Operations

Maickel de Jong

Sales & Leaseadvies

Johan Kroeze

Reconditioning

Elwin van Dijk

Sales & Leaseadvies

Andreas Noordhof

Shortlease

Vacatures

Werken met voorrang en een glimlach? Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto’s. Bij ons kom je direct in contact met experts op het gebied van financial lease. Wij helpen elke MKB’er de juiste keuze te maken.

msfinanciallease.nl

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en (elektrische) leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl