Mobility Service Nederland

Henk Hoekstra

Financieel directeur

Henk is sinds 1 juli 2021 als financieel directeur en MT-lid, verantwoordelijk voor het financieel beleid binnen Mobility Service. Hiervoor werkte Henk als manager van een Audit-praktijk bij Deloitte. 

Grootste autoblunder

In mijn jonge jaren heb ik diverse bijbaantjes gehad waaronder Post-NL pakketdienstchauffeur. Ik was verantwoordelijk voor het collecteren van postpakketten op diverse ophaalpunten. Door uitbreiding van de route werd de VW Caddy ingeruild voor een Mercedes sprinter om meer pakketten mee te kunnen nemen. Deze bus is uiteraard een stukje hoger, helaas vergat ik hier rekening mee te houden toen ik onder een luifel van een bekend schoenenmerk doorreed. Het gevolg laat zich raden: een spectaculaire knal, veel brokstukken, een boze winkelier en knikkende knieën bij ondergetekende.

Favoriete auto

Een erg ingewikkelde vraag voor een autoliefhebber. Liefhebbers zijn van nature een tikkeltje eigenwijs en daarom lever ik graag een top-3 aan: Aston Martin Vulcan, Ferrari 485 Italia, BMW M5.

Met de auto op vakantie?

Iets wat mijn vriendin en ik heel graag doen. Een ultiem gevoel van vrijheid en genot. Hopelijk in de toekomst – met de komst van veel elektrische laadstations – ook steeds meer op duurzame wijze.

Onze mensen

Zoveel mensen zoveel wensen. Bij MSN werken we met zoveel verschillende mensen dat we kunnen spreken van een goede diversiteit.

Jolt van der Veen

Developer

Linda Lemmen

Operations

Wouter van der Zwan

Schade

Karin Zwols

Finance & Operations

Naomi Vos

Marketing

Sebastiaan Rodenboog

Online Sales

Vacatures

Werken met voorrang en een glimlach? Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl

Ben je voor een kortere periode op zoek naar een leaseauto? Shortlease is bij uitstek geschikt voor een bedrijf met een directe ‘mobiliteitsbehoefte’. Bekijk snel ons actuele aanbod.

myshortlease.nl

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en (elektrische) leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl