Mobility Service Nederland

Goletta Achterberg

Finance & Operations

Net begonnen op mijn nieuwe werk en mijn autosleutels kwijtraken. Dat telt ook toch?”

Vanaf 1 maart hebben wij een nieuwe collega aan ons team mogen toevoegen. Goletta Achterberg is bij ons in het finance team als administratief medewerker begonnen. Goletta zorgt er onder andere voor dat facturen goed worden ingeboekt en dat leveranciers op tijd betaald worden.

Goletta Achterberg: ‘Een nieuwe baan aan de andere kant van het land; even spannend voor mij, maar ik had geen beter team kunnen wensen!’

Je ultieme auto?

Audi Q3 bijvoorbeeld. Ik hou van de hogere zit van een SUV… waarschijnlijk om mijn eigen lengte te compenseren 😉

Je grootste autoblunder?

Net begonnen op mijn nieuwe werk en mijn autosleutels kwijtraken. Dat telt ook toch?

Onze mensen

Zoveel mensen zoveel wensen. Bij MSN werken we met zoveel verschillende mensen dat we kunnen spreken van een goede diversiteit.

Linda Lemmen

Operations

Arjen Bergman

Sales & Leaseadvies

Jan-Willem Tersteeg

Sales & Leaseadvies

Patrick Wiering

Transport

Sebastiaan Rodenboog

Pre-sales

Janine Zuidema

Sales & Leaseadvies

Vacatures

Werken met voorrang en een glimlach? Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

‘Leasen is al zo oud als de weg naar Rome’. Vanochtend was onze collega Paul Harms​ te gast bij BNR Nieuwsradio​. In de show van Meindert Schut bespraken de heren de trends in de snelgroeiende leasemarkt. Ben je benieuwd naar de radio uitzending? Vanavond om 19.00 uur wordt het fragment op de radio uitgezonden. Voor degenen die niet zo lang kunnen wachten, de podcast is online al te beluisteren via: https://www.bnr.nl/podcast/groeihelden/10375581/dringen-geblazen-in-de-leasebranche #mobilityservicenederland #zakelijkelektrischleasen

Deze maand hebben wij twee nieuwe collega’s aan ons team mogen toevoegen: Gerwin Kremer en Chiel Caspers. Beide heren zijn echte autoliefhebbers en gaan aan de slag als accountmanager in Noord-Nederland. Gerwin en Chiel zijn een aanwinst voor ons team, veel succes heren!

Samen met @autoblognl kijken we terug op een geslaagde opnamedag voor de rubriek 'mijn leaseauto'. Met dank aan alle enthousiaste leaserijders! Benieuwd naar het eindresultaat? Binnenkort kun je de video's bekijken op Autoblog.nl. #mobilityservicenederland #mijnleaseauto #autoblog

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto’s. Bij ons kom je direct in contact met experts op het gebied van financial lease. Wij helpen elke MKB’er de juiste keuze te maken.

msfinanciallease.nl

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en (elektrische) leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl