Mobility Service Nederland

Elwin van Dijk

Sales & Leaseadvies

Medio december 2018 is Elwin van Dijk begonnen op onze afdeling commerciële binnendienst. Elwin heeft jarenlange ervaring in de automotive in dezelfde functie.

Je eerste auto?

Renault 5 GT Turbo. Destijds heb ik de auto in de garage van mijn ouders uit elkaar gehaald. Toen ze terugkwamen van vakantie waren ze niet zo blij dat hun spullen in de tuin stonden!

Je ultieme auto?

Eleanor, oftewel de Ford Mustang Shelby GT500, deze auto komt ook voor in de film Gone in 60 Seconds.

Met de auto op vakantie?

Het liefst wel. Een van de meest avontuurlijke autovakanties was toch wel naar Roemenië. Op het wensenlijstje staat nog onder andere de Trans-Fagaras route in de Transsylvanische alpen in Roemenië.

Onze mensen

Zoveel mensen zoveel wensen. Bij MSN werken we met zoveel verschillende mensen dat we kunnen spreken van een goede diversiteit.

Paul Harms

Algemeen directeur

Inge Mier

Finance & Operations

Patrick Wiering

Transport

Sebastiaan Rodenboog

Pre-sales

Machiel Blom

Reconditioning

Evert Huizing

Purchasing

Vacatures

Werken met voorrang en een glimlach? Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

‘Leasen is al zo oud als de weg naar Rome’. Vanochtend was onze collega Paul Harms​ te gast bij BNR Nieuwsradio​. In de show van Meindert Schut bespraken de heren de trends in de snelgroeiende leasemarkt. Ben je benieuwd naar de radio uitzending? Vanavond om 19.00 uur wordt het fragment op de radio uitgezonden. Voor degenen die niet zo lang kunnen wachten, de podcast is online al te beluisteren via: https://www.bnr.nl/podcast/groeihelden/10375581/dringen-geblazen-in-de-leasebranche #mobilityservicenederland #zakelijkelektrischleasen

Deze maand hebben wij twee nieuwe collega’s aan ons team mogen toevoegen: Gerwin Kremer en Chiel Caspers. Beide heren zijn echte autoliefhebbers en gaan aan de slag als accountmanager in Noord-Nederland. Gerwin en Chiel zijn een aanwinst voor ons team, veel succes heren!

Samen met @autoblognl kijken we terug op een geslaagde opnamedag voor de rubriek 'mijn leaseauto'. Met dank aan alle enthousiaste leaserijders! Benieuwd naar het eindresultaat? Binnenkort kun je de video's bekijken op Autoblog.nl. #mobilityservicenederland #mijnleaseauto #autoblog

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto’s. Bij ons kom je direct in contact met experts op het gebied van financial lease. Wij helpen elke MKB’er de juiste keuze te maken.

msfinanciallease.nl

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en (elektrische) leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl