Mobility Service Nederland

Elwin van Dijk

Sales & Leaseadvies

Medio december 2018 is Elwin van Dijk begonnen op onze afdeling commerciële binnendienst. Elwin heeft jarenlange ervaring in de automotive in dezelfde functie.

Je eerste auto?

Renault 5 GT Turbo. Destijds heb ik de auto in de garage van mijn ouders uit elkaar gehaald. Toen ze terugkwamen van vakantie waren ze niet zo blij dat hun spullen in de tuin stonden!

Je ultieme auto?

Eleanor, oftewel de Ford Mustang Shelby GT500, deze auto komt ook voor in de film Gone in 60 Seconds.

Met de auto op vakantie?

Het liefst wel. Een van de meest avontuurlijke autovakanties was toch wel naar Roemenië. Op het wensenlijstje staat nog onder andere de Trans-Fagaras route in de Transsylvanische alpen in Roemenië.

Onze mensen

Zoveel mensen zoveel wensen. Bij MSN werken we met zoveel verschillende mensen dat we kunnen spreken van een goede diversiteit.

Janine Zuidema

Sales & Leaseadvies

Johan Kroeze

Reconditioning

Goletta Achterberg

Finance & Operations

Jermaine Labordus

Reconditioning

Alyssa Yskes

Operations

Tjillie Sikkema

Marketing

Vacatures

Werken met voorrang en een glimlach? Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

Overweeg je de overstap naar een elektrische auto? Met een elektrische auto werkt het net allemaal even iets anders. Onze collega Alexander Boon en @wouterkarssen van @autoblognl geven je daarom graag een aantal tips. Benieuwd naar de video? Binnenkort op @autoblognl! #zakelijkelektrischleasen #autoblog #elektrischeauto

“Een evenement dat mensen en bedrijven uit de omgeving op een unieke manier met elkaar verbindt. “ Save the date! Op zaterdagavond 16 november vindt de derde editie van de succesvolle Mobility Service Airport Night Run plaats. Vanaf dit moment is het mogelijk om je in te schrijven met collega’s, vrienden, familie of kinderen! Voor het eerst dit jaar kunnen kinderen ook deelnemen. Wacht niet te lang met inschrijven, uit ervaring is gebleken dat de inschrijvingen razendsnel gaan! https://www.airportnightrun.nl/inschrijven/ #mobilityservicenederland #mobilityservicenederlandairportnightrun #airportnightrun

Gespot door onze collega's @moihilda en @janwillemtersteeg. Ook in de vakantieperiode gaan de afleveringen naar onze klanten volop door! Onze collega Martijn Stoffers is met de Hyundai Kona Electric onderweg naar een van onze klanten. #zakelijkelektrischleasen #mobilityservicenederland https://www.zakelijkelektrischleasen.nl/auto/hyundai-kona-electric/

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto’s. Bij ons kom je direct in contact met experts op het gebied van financial lease. Wij helpen elke MKB’er de juiste keuze te maken.

msfinanciallease.nl

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en (elektrische) leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl