Mobility Service Nederland

Elwin van Dijk

Sales & Leaseadvies

Medio december 2018 is Elwin van Dijk begonnen op onze afdeling commerciële binnendienst. Elwin heeft jarenlange ervaring in de automotive in dezelfde functie.

Je eerste auto?

Renault 5 GT Turbo. Destijds heb ik de auto in de garage van mijn ouders uit elkaar gehaald. Toen ze terugkwamen van vakantie waren ze niet zo blij dat hun spullen in de tuin stonden!

Je ultieme auto?

Eleanor, oftewel de Ford Mustang Shelby GT500, deze auto komt ook voor in de film Gone in 60 Seconds.

Met de auto op vakantie?

Het liefst wel. Een van de meest avontuurlijke autovakanties was toch wel naar Roemenië. Op het wensenlijstje staat nog onder andere de Trans-Fagaras route in de Transsylvanische alpen in Roemenië.

Onze mensen

Zoveel mensen zoveel wensen. Bij MSN werken we met zoveel verschillende mensen dat we kunnen spreken van een goede diversiteit.

Elwin van Dijk

Sales & Leaseadvies

Hilda Boerma

Marketing

Goletta Achterberg

Finance & Operations

Sandra Martens

Finance & Operations

Inge Mier

Finance & Operations

Ruud Maliepaard

Sales & Operations

Vacatures

Werken met voorrang en een glimlach? Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

De laatste voorbereidingen voor de zomerborrel zijn in volle gang. Ben jij er bij onze zomerborrel ook bij? De tweede editie van de MSN zomerborrel belooft nu al een succes te worden met maar liefst 300 aanmeldingen! Ontzettend leuk dat jullie erbij zijn. Wil je deze zomerborrel absoluut niet missen? Wees er snel bij, de laatste plekken zijn nog beschikbaar: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScytfiTFqQucdJ3wuUlgREEFidze6KFcGut4GkyGlcW9YfQ2A/viewform #zakelijkelektrischleasen #mobilityservicenederland

Met de Tesla Model 3 op vakantie naar Italië? Onze collega Hilda Boerma is een aantal weken geleden met haar gezin en Tesla Model 3 naar Toscane gereden. In deze blog deelt @moihilda graag haar ervaringen over hoe het was om met de Tesla model 3 naar het buitenland te gaan: hoe gaat dat, is dat goed te doen & waar moet je op letten? Lees het hele artikel verder op Leaseblog.nl #mobilityservicenederland #zakelijkelektrischleasen #leaseblog

De periode voor 14%-bijtellingsrijders loopt af, wat nu? Dat vroegen collega Arjen Bergman​, @wouterkarssen en @casperh van @autoblognl zich ook af. In deze video bespreken zij de mogelijkheden en hun persoonlijke voorkeuren. #mobilityservicenederland #zakelijkelektrischleasen #autoblog

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto’s. Bij ons kom je direct in contact met experts op het gebied van financial lease. Wij helpen elke MKB’er de juiste keuze te maken.

msfinanciallease.nl

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en (elektrische) leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl