Mobility Service Nederland

Elwin van Dijk

Sales & Leaseadvies

Medio december 2018 is Elwin van Dijk begonnen op onze afdeling commerciële binnendienst. Elwin heeft jarenlange ervaring in de automotive in dezelfde functie.

Je eerste auto?

Renault 5 GT Turbo. Destijds heb ik de auto in de garage van mijn ouders uit elkaar gehaald. Toen ze terugkwamen van vakantie waren ze niet zo blij dat hun spullen in de tuin stonden!

Je ultieme auto?

Eleanor, oftewel de Ford Mustang Shelby GT500, deze auto komt ook voor in de film Gone in 60 Seconds.

Met de auto op vakantie?

Het liefst wel. Een van de meest avontuurlijke autovakanties was toch wel naar Roemenië. Op het wensenlijstje staat nog onder andere de Trans-Fagaras route in de Transsylvanische alpen in Roemenië.

Onze mensen

Zoveel mensen zoveel wensen. Bij MSN werken we met zoveel verschillende mensen dat we kunnen spreken van een goede diversiteit.

Maurice de Vries

Sales & Leaseadvies

Linda Lemmen

Operations

Melissa Hendriks

Finance & Operations

Patrick Wiering

Transport

Martijn Stoffers

Transport

Ruud Maliepaard

Sales & Operations

Vacatures

Werken met voorrang en een glimlach? Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

Wij hadden vandaag extra hulp van onze twee 'stagiaires' Bas en Tim. Zij liepen een dagje stage bij hun vader en onze collega Evert Huizing. ‘Welke leasevormen zijn er? Welke elektrische auto’s zijn er op dit moment?’ Dit waren enkele vragen waar zij nu ongetwijfeld antwoord op kunnen geven. Nog een paar jaar wachten en dan zijn jullie van harte welkom!

Steeds meer klanten kiezen voor de Hyundai Kona Electric, een super auto in zijn klasse. Met een actieradius van 482 kilometer, is het voor steeds meer mensen interessant om de overstap naar een EV te maken. Erg leuk om deze foto te ontvangen van onze fijne klant @ampelmannoperations. Met dank aan BRUSH reclame die de auto van bestickering heeft voorzien. #hyundai #kona #zakelijkelektrischleasen

Maak kennis met onze (nieuwe) collega's Elwin van Dijk en Sebastiaan Rodenboog. Elwin heeft jarenlange ervaring in de automotive en is bij ons begonnen op de afdeling commerciële binnendienst. Sebastiaan Rodenboog is als commerciële trainee verantwoordelijk voor het opvolgen van online leads en gaat ons ondersteunen in het eerstelijns klantcontact. Wij wensen beide heren veel succes!

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto’s. Bij ons kom je direct in contact met experts op het gebied van financial lease. Wij helpen elke MKB’er de juiste keuze te maken.

msfinanciallease.nl

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en (elektrische) leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl