Mobility Service Nederland

Elwin van Dijk

Sales & Leaseadvies

Medio december 2018 is Elwin van Dijk begonnen op onze afdeling commerciële binnendienst. Elwin heeft jarenlange ervaring in de automotive in dezelfde functie.

Je eerste auto?

Renault 5 GT Turbo. Destijds heb ik de auto in de garage van mijn ouders uit elkaar gehaald. Toen ze terugkwamen van vakantie waren ze niet zo blij dat hun spullen in de tuin stonden!

Je ultieme auto?

Eleanor, oftewel de Ford Mustang Shelby GT500, deze auto komt ook voor in de film Gone in 60 Seconds.

Met de auto op vakantie?

Het liefst wel. Een van de meest avontuurlijke autovakanties was toch wel naar Roemenië. Op het wensenlijstje staat nog onder andere de Trans-Fagaras route in de Transsylvanische alpen in Roemenië.

Onze mensen

Zoveel mensen zoveel wensen. Bij MSN werken we met zoveel verschillende mensen dat we kunnen spreken van een goede diversiteit.

Robbert-jan de Bont

Sales & Leaseadvies

Hilda Boerma

Commercieel directeur

Elwin van Dijk

Sales & Leaseadvies

Janine Zuidema

Sales & Leaseadvies

Gerwin Kremer

Sales & Leaseadvies

Patrick Wiering

Transport

Vacatures

Werken met voorrang en een glimlach? Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

Nog maar 30 dagen om je in te schrijven voor de laatste editie van de Mobility Service Airport Night Run, The Final Flight! Loop in het donker over de landingsbaan door verschillende muziekzones! Nieuw dit jaar: de Kidsrun! Kijk voor meer info en inschrijven op www.airportnightrun.nl #mobilityservicenederland ##mobilityservicenederlandairportnightrun #airportnightrun #run #music #kidsrun #nog30dagen

De prijzen van de elektrische Honda e zijn bekend! Je leest alles in ons artikel op leaseblog.nl #leaseblog #hondae #ev #electric #nieuws

Weer een lading Hyundai Kona Electric’s binnen! Ben je op zoek naar een Hyundai Kona Electric met 4% bijtelling? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Uniek, maar wij hebben ze nog! Op voorraad! Wacht niet te lang, de voorraad gaat razendsnel! #zakelijkelektrischleasen.nl #mobilityservicenederland https://www.zakelijkelektrischleasen.nl/auto/hyundai-kona-electric/

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto’s. Bij ons kom je direct in contact met experts op het gebied van financial lease. Wij helpen elke MKB’er de juiste keuze te maken.

msfinanciallease.nl

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en (elektrische) leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl