Mobility Service Nederland

Elwin van Dijk

Sales & Leaseadvies

Medio december 2018 is Elwin van Dijk begonnen op onze afdeling commerciële binnendienst. Elwin heeft jarenlange ervaring in de automotive in dezelfde functie.

Je eerste auto?

Renault 5 GT Turbo. Destijds heb ik de auto in de garage van mijn ouders uit elkaar gehaald. Toen ze terugkwamen van vakantie waren ze niet zo blij dat hun spullen in de tuin stonden!

Je ultieme auto?

Eleanor, oftewel de Ford Mustang Shelby GT500, deze auto komt ook voor in de film Gone in 60 Seconds.

Met de auto op vakantie?

Het liefst wel. Een van de meest avontuurlijke autovakanties was toch wel naar Roemenië. Op het wensenlijstje staat nog onder andere de Trans-Fagaras route in de Transsylvanische alpen in Roemenië.

Onze mensen

Zoveel mensen zoveel wensen. Bij MSN werken we met zoveel verschillende mensen dat we kunnen spreken van een goede diversiteit.

Janine Zuidema

Sales & Leaseadvies

Hilda Boerma

Commercieel directeur

Ruud Maliepaard

Sales & Operations

Thufelus Samu Samu

Schade & Onderhoud

Arjen Bergman

Sales & Leaseadvies

Wouter Prins

Schade & Onderhoud

Vacatures

Werken met voorrang en een glimlach? Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

Vorige week hadden we de 100% elektrische Peugeot e-208 op bezoek! Ben je benieuwd naar onze praktijkervaringen met de eerste, elektrische auto van Peugeot? Deze week een uitgebreide review van onze collega/EV-expert Sebastiaan Rodenboog op https://www.zakelijkelektrischleasen.nl/! Stay tuned! #zakelijkelektrischleasen #mobilityservicenederland

Wil jij net zoals onze collega Sebastiaan Rodenboog als een van de eersten in Nederland de 100% elektrische MG ZS EV rijden? De MG ZS EV is qua ruimte vergelijkbaar met de Kia e-Niro! De elektrische auto is dit jaar nog leverbaar, waardoor je profiteert van 4% bijtelling! Wees er overigens snel bij, er zijn nog enkele exemplaren beschikbaar in 2019! #zakelijkelektrischleasen #mobilityservicenederland

Vandaag waren onze collega’s @zuidemajanine en @tjilliesikkema op pad met de gloednieuwe Renault Zoe ZE50! De nieuwe generatie heeft een 52 kWh accupakket, een actieradius van 395 kilometer en kan snelladen. Wist je dat het nieuwe model dit jaar nog leverbaar is? Zo profiteer je gegarandeerd van de 4% bijtelling! Enthousiast? Bestel ‘m direct op onze website zakelijkelektrischleasen.nl #mobilityservicenederland #zakelijkelektrischleasen

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto’s. Bij ons kom je direct in contact met experts op het gebied van financial lease. Wij helpen elke MKB’er de juiste keuze te maken.

msfinanciallease.nl

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en (elektrische) leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl