Mobility Service Nederland

Edwin Groffen

Sales & Leaseadvies

“Mijn ultieme auto is een Audi RS6.”

Vanaf december 2016 is Edwin Groffen werkzaam bij ons als accountmanager. Edwin heeft een rijke historie in de autobranche, bij onder andere Autoscout24 een Vaartland. Samen met een aantal collega’s zal Edwin zich voornamelijk bezig houden met Mobility Service Finance. Een mooie uitdaging!

Je ultieme auto?

Audi RS6

Je zet een zelfrijdende auto op de automatische piloot naar

De Route 66 in de VS staat op de bucket list, maar die moet je eigenlijk zelf sturen 😉 in een mooie Amerikaan.

Onze mensen

Zoveel mensen zoveel wensen. Bij MSN werken we met zoveel verschillende mensen dat we kunnen spreken van een goede diversiteit.

Robbert-jan de Bont

Sales & Leaseadvies

Edwin Groffen

Sales & Leaseadvies

Ryjan Rutgers

Procesoptimalisatie

Alexander Boon

Marketing

Maurice de Vries

Sales & Leaseadvies

Ruud Maliepaard

Sales & Operations

Vacatures

Werken met voorrang en een glimlach? Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

Zie jij jezelf al rijden in een van deze auto's? De gloednieuwe Ford Focus Titanium Business en Volkswagen Golf Comfortline (2018) hebben wij in meerdere kleuren per direct beschikbaar. Je kunt de Ford Focus en Volkswagen Golf voor zowel een kortere periode als een langere periode leasen. Wacht niet te lang, op = op! https://mobilityservice.nl/aanbod/ #polo #ford

Gelukkig nieuwjaar! Wij wensen je een sprankelend 2019! ✨

Gistermiddag waren wij iets minder goed bereikbaar, vanwege onze teamdag. Met z’n allen op een fantastische locatie aan de slag voor 2019! Daarna heerlijk gegeten en als klap op de vuurpijl een ontsnapping uit het bos 😉 Wat een topdag/avond! 2019 belooft wat! ✨🚗

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto’s. Bij ons kom je direct in contact met experts op het gebied van financial lease. Wij helpen elke MKB’er de juiste keuze te maken.

msfinanciallease.nl

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en (elektrische) leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl