Mobility Service Nederland

Barbara Nobbe

Eerstelijns klantcontact

Per 1 januari 2020 voegt Barbara zich toe aan het team van Mobility Service. Voorheen was zij werkzaam bij Maxima Lease, die per 1 januari is overgenomen door onze leasemaatschappij. Barbara is al jarenlang werkzaam in de automotive en is verantwoordelijk voor het eerstelijns klantcontact. Grote kans dat je Barbara aan de telefoon of per e-mail treft, wanneer je contact met ons opneemt.

Onze mensen

Zoveel mensen zoveel wensen. Bij MSN werken we met zoveel verschillende mensen dat we kunnen spreken van een goede diversiteit.

Martin Boer

Transport

Andreas Noordhof

Shortlease

Tjillie Sikkema

Marketing

Arjen Bergman

Salesmanager

Janine Zuidema

Sales & Leaseadvies

Marjan Jonker

Transport

Vacatures

Werken met voorrang en een glimlach? Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl

Ben je voor een kortere periode op zoek naar een leaseauto? Shortlease is bij uitstek geschikt voor een bedrijf met een directe ‘mobiliteitsbehoefte’. Bekijk snel ons actuele aanbod.

myshortlease.nl

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en (elektrische) leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl