Mobility Service Nederland

Barbara Nobbe

Eerstelijns klantcontact

Per 1 januari 2020 voegt Barbara zich toe aan het team van Mobility Service. Voorheen was zij werkzaam bij Maxima Lease, die per 1 januari is overgenomen door onze leasemaatschappij. Barbara is al jarenlang werkzaam in de automotive en is samen met Gerieke verantwoordelijk voor het eerstelijns klantcontact. Grote kans dat je Gerieke of Barbara aan de telefoon of per e-mail treft, wanneer je contact met ons opneemt.

Onze mensen

Zoveel mensen zoveel wensen. Bij MSN werken we met zoveel verschillende mensen dat we kunnen spreken van een goede diversiteit.

Marco Rosenboom

Schade

Teun van Rossum

Sales & Leaseadvies

Janine Zuidema

Sales & Leaseadvies

Lucas Jongedijk

Sales & Leaseadvies

Goletta Achterberg

Finance & Operations

Evert Huizing

Purchasing

Vacatures

Werken met voorrang en een glimlach? Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

We zijn live met het nieuwe logo en huisstijl! Vanaf vandaag kun je overal het nieuwe logo tegenkomen. Wij zijn ontzettend trots op het eindresultaat. De nieuwe huisstijl past helemaal bij onze identiteit: jong, fris, dynamisch, plezier, innovatief, beweging en lef! In het bijzonder willen wij onze klant @thevalley_nl bedanken voor het mede mogelijk maken van het nieuwe logo & huisstijl!

Een nieuw jaar, een nieuw logo en nieuwe kleuren! #trots #lancering

Een nieuw jaar, een nieuw logo! Het is nog even wachten tot de officiële onthulling, maar hierbij alvast een kleine sneakpreview van het compleet vernieuwde logo én huisstijl. Wij zijn ontzettend trots en blij met het eindresultaat en kunnen niet wachten om het nieuwe logo met jullie te delen! Stay tuned! hashtag#aanstaandewoensdagishetzover

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto’s. Bij ons kom je direct in contact met experts op het gebied van financial lease. Wij helpen elke MKB’er de juiste keuze te maken.

msfinanciallease.nl

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en (elektrische) leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl