Beoordeeld met 9,3
085 4871441
William Slik

William Slik

Dol op snelheid

Sales & Leaseadvies

Sinds 1 februari 2020 werkt William op onze afdeling Commerciële Binnendienst. Samen met onze collega’s Janine, Lucas, Elwin, en Kevin staat hij dagelijks onze klanten te woord en zorgen zij ervoor dat de klanten zo snel mogelijk met hun nieuwe leaseauto de weg op kunnen.

MG ZS EV

Eerste ervaring met een elektrische auto...

Dit was via Mobility Service. Daarvoor had ik - behalve full hybride auto’s - nog nooit een EV gereden. Enigszins op voorhand sceptisch over de actieradius en het ontbreken van de rijbelevering zou ik nu niet meer anders willen.

Dagelijks in stilte met het direct aanwezige koppel zonder te schakelen zoeven is geen straf. En met een laadpunt op elke hoek van de straat kom je nooit tekort.

Je grootste autoblunder

1 van mijn eerste auto’s was een Opel Corsa type A GSI. Deze kocht ik met een bijna verlopen APK. Bij inspectie bleek de auto zo rot als een zak chips en was zijn laatste rustplaats de schroothoop.

Favoriete elektrische auto van dit moment...

Ik heb er meerderde, maar de Porsche Taycan heeft zeker mijn voorkeur. Het hoge afwerkingsniveau, de looks, de krachtige elektromotor en zetels die je als een stevige handschoen vastgrijpen maken het plaatje compleet.

Porsche Taycan
Slam logo

Luistert in de auto naar

De SLAM mixmaraton!

Droomauto...😍

Mag ik er echt maar 1 noemen? Voor de doordeweekse dagen de Kia Stinger 3.3 V6 en voor de weekenden de Alfa Romeo Guilia Quadrifoglio.

Alfa Romeo Guilia Quadrifoglio

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl