Beoordeeld met 9,3
085 4871441
Paul Harms

Paul Harms

The future is electric!

Algemeen directeur

Sinds eind 2014 is Paul als algemeen directeur en (mede-) eigenaar overal verantwoordelijk voor Mobility Service Nederland. Hiervoor werkte Paul onder meer voor Business Lease, waar hij de vestigingen in Tsjechië en Slowakije heeft opgezet. Vervolgens is hij zijn eigen leasemaatschappij begonnen in Spanje, Business Renting Spain. Na de verkoop van zijn bedrijf aan Athlon Car Lease is hij verantwoordelijk geweest voor de vestigingen in Spanje en Portugal, en later voor Frankrijk. Daarna is hij met zijn gezin teruggekeerd naar Nederland, waar hij CEO is geweest van Athlon. Na een korte periode bij Betterplace Nederland is hij nu weer werkzaam in de lease- en mobiliteitsmarkt.

Tesla Roadster

Eerste ervaring met een elektrische auto...

Mijn eerste ervaring met een EV was op 24 september 2009. Op die datum hadden we in Parijs een groot feest vanwege de betrekking van een nieuw kantoorpand. Als extra attractie hadden we één van de eerste drie Tesla Roadster’s die toen in de EU beschikbaar was. Deze auto kon door alle bezoekers van ons verhuizingfeest een rondje geprobeerd worden.

Je grootste autoblunder

Nadat we die eerste Tesla Roadster hadden gebruikt voor ons verhuizingsfeest was ik zo onder de indruk dat we er destijds meteen één besteld hebben. Deze auto kregen we al in november 2009 en hadden daarmee de eerste Tesla in Frankrijk geregistreerd (uiteindelijk staat deze Tesla nu in een automuseum). Echter, er was in die tijd natuurlijk nog helemaal geen laadinfrastructuur. Opladen moest ik dus thuis doen met een gewone 220V-aansluiting. We woonden middenin Parijs in een appartement twee hoog en dus werd de haspel uitgerold en via het raam sloten we de Tesla aan…: direct klapte alle stoppen uit het hele pand en hadden we een boze huurbaas aan onze deur!

Illustratie stekker in stopcontact
Elektrische auto

Favoriete elektrische auto van dit moment...

Mijn favoriete EV van dit moment bestaat nog niet. Dat is namelijk een EV die voor een veel grotere groep mensen toegankelijk is. Naarmate het de vraag naar het aantal EV’s toeneemt, ontstaat er meer ontwikkelbudget en zullen de EV’s steeds goedkoper worden waardoor steeds meer mensen kunnen gaan genieten van de voordelen van een EV.

Luistert in de auto naar ….

Heel veel verschillende muziek. Van Spaanse nummers die ik via mijn zoons doorkrijg (Bad Bunny) tot aan serieuze podcasts. 

Podcast
BMW i7

Droomauto...😍

De BMW i7 met die TV achterin.

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl