Beoordeeld met 9,3
085 4871441
Lucas Jongedijk

Lucas Jongedijk

Fan van oldtimers

Sales & Leaseadvies

Lucas heeft meerdere jaren ervaring opgedaan bij Century Autogroep en is nu werkzaam bij Mobility Service Nederland op commerciële binnendienst. Lucas is een echte automan en weet bovendien precies de juiste oplossingen te vinden voor elk vraagstuk over leasing. Bij Mobility Service Nederland heeft hij de volledige focus op persoonlijke aandacht voor onze klanten. Lucas is daarom ook echt op z’n plek.

Volkswagen e-Up!

Eerste ervaring met een elektrische auto...

Bij mijn vorige werkgever hadden we  als eerste de Volkswagen e-Up!. Hier heb ik in mogen rijden wat een bijzondere ervaring was. De actieradius was ongeveer 100 km. Om de volgende ochtend weer op het werk te komen heb ik de snelweg maar vermeden en met zweet in mijn handen aangekomen. Gelukkig is de actieradius van EV’s van tegenwoordig behoorlijk verbeterd.

Je grootste autoblunder

Toen ik net mijn rijbewijs had mocht ik de auto van mijn ouders mee om mijn vriendin op te halen. Stoer dat ik was wilde ik de auto achteruit inparkeren maar zag ik een geparkeerde auto over het hoofd. Het gevolg was dat de trekhaak van de geparkeerde auto in de auto van mijn ouders was gedrukt. Ik was toen opeens niet zo stoer meer.

Je grootste autoblunder
MG Roadster electric

Favoriete elektrische auto van dit moment...

De MG Roadster electric, wat een mooie auto is dat zeg. 

Luistert in de auto naar

Hoe kan het ook anders? In de auto luister ik het liefst naar de radio. 

Radio
Mercedes 300 SL Gullwing

Droomauto...😍

Geen nieuwe gek genoeg, ben ook erg fan van oldtimers. Dan zou ik heel graag een Mercedes 300 SL Gullwing kopen. In het grijs met rood lederen interieur. 

MG expert

De kilometerteller van Lucas' zijn MG ZS EV staat 'as we speak' op 85.932 kilometer. Hij kan je werkelijk waar alles vertellen over alle modellen van MG.

MG ZS EV

Wagenpark verduurzamen? Vraag het Lucas!

Ben je benieuwd hoe je het wagenpark kunt verduurzamen? Lucas heeft inmiddels al veel bedrijven geholpen en kan je daarom uitstekend helpen met al je vraagstukken. Wees voorbereid op de toekomst en stap nu alvast (gedeeltelijk) over op elektrische auto's.

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl