Beoordeeld met 9,3
085 4871441
Kevin van Veen

Kevin van Veen

Regelt alles vliegensvlug

Sales & Leaseadvies

Jaren geleden begon Kevin bij ons als stagiair, maar hij heeft sindsdien zijn weg gevonden op de afdeling Commerciële binnendienst. Samen met Gerwin fungeert Kevin als vast contactpersoon voor een aantal klanten. Als je vragen hebt over leaseauto's, is de kans groot dat je Kevin tegenkomt aan de telefoon of via e-mail.

Opel Ampera-e

Eerste ervaring met een elektrische auto...

Toen ik als chauffeur aan het werk was voor Mobility Service mocht ik voor het eerst in een elektrische auto rijden. Dit was de Opel Ampera-E. Van tevoren toch enigszins benieuwd hoe het zou bevallen met laden, maar uiteindelijk spreekt alles met een beetje voorbereiding voor zich en kon ik zonder problemen mijn rit uitvoeren. 

Je grootste autoblunder

Niet zozeer een blunder van mijzelf, maar door een storing in een auto die ik weg moest brengen heb ik een half uur lang stilgestaan midden op het Julianaplein. De boodschap was: zet de auto een halfuur uit en dan moet de storing verholpen zijn. Dit klopte ook, maar was een redelijk lang halfuur midden in de spits op het Julianaplein...

Favoriete elektrische auto van dit moment...

Dat is de Audi e-tron GT. Ik houd van sportieve en lage auto's, dus de Audi e-Tron GT is zeker een elektrische auto die daarbij aansluit!

Audi E-tron GT
Podcast

Luistert in de auto naar

Varieert. Dit kunnen zowel serieuze podcasts zijn, maar ook de foute top 100 komt redelijk vaak voorbij. 

Droomauto...😍

BMW X6 Vanta Black

BMW X6 Vanta Black

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl