Beoordeeld met 9,3
085 4871441
Janine Zuidema

Janine Zuidema

Is gek op haar blauwe Marvin Gaye (MG ZS EV)

Sales & Leaseadvies

In maart 2018 is Janine bij Mobility Service begonnen als commercieel medewerker binnendienst. Janine heeft al enige ervaring opgedaan en heeft hiervoor drie jaar als accountmanager bij een andere leasemaatschappij gewerkt. Klanten bedienen en te woord staan is iets wat haar triggert en waar zij ontzettend veel plezier aan beleeft.

Janine Zuidema

Eerste ervaring met een elektrische auto...

Mijn eerste zakelijke elektrische auto is de auto waar ik nog steeds in rij: de MG ZS EV. Ik werd verliefd op zijn mooie lichtblauwe kleur en met een gezin is een SUV lekker praktisch. Eerst vond ik de overstap van een diesel naar een EV best een beetje spannend. Ik was vooral bang voor ‘range anxiety’ maar in de praktijk heb ik daar gelukkig weinig last van. Ik ben enorm gehecht aan mijn auto en hij heeft zelfs een koosnaampje ‘Marvin Gaye’. 

Je grootste autoblunder

Samen met mijn nichtje ging ik een avondje stappen in Groningen. We waren van plan om te parkeren in de Ossenmarkt parkeergarage. Het viel ons op dat de rolluik bij de ingang dicht was. We dachten dat dit was vanwege het late tijdstip en hadden de verwachting dat deze wel omhoog zou gaan zodra we voor de ingang zouden staan. We reden via de steile helling naar beneden en stonden te wachten tot het rolluik open zou gaan maar er gebeurde niks.

Omdat ik dacht dat de bewegingssensor ons niet had opgepikt reden we tot vlak voor het luik. Er gebeurde nog steeds niks… Wat bleek? De parkeergarage was gesloten. In paniek probeerde ik de auto in zijn achteruit de steile helling op te rijden, maar de auto rolde alleen maar verder naar voren. Inmiddels stonden we echt bijna tegen het luik aan. Ik was nog maar net in het bezit van mijn rijbewijs en zat met mijn handen in het haar. We stapten uit om te kijken hoeveel ruimte er nog was en hoorden boven ons mensen lachen. Er waren twee heren die genoten van het tafereel en direct met goedbedoelde hellingproef adviezen kwamen. Vervolgens hebben we de heren gevraagd om de auto omhoog te rijden, omdat ik het echt niet meer zag zitten. Dankzij hun hulp en vriendelijkheid konden we ergens anders parkeren en hebben we alsnog een gezellige avond gehad.

Janine Zuidema
Janine Zuidema

Favoriete elektrische auto van dit moment...

De Volkswagen ID.Buzz Cargo vind ik een plaatje om te zien. Modern met een knipoog naar de VW busjes van vroeger.

Luistert in de auto naar

De muziek die ik luister heeft invloed op mijn rijstijl. Ik probeer het daarom rustig te houden en luister in de auto graag naar Fleetwood Mac, Dire Straits, Canned Heat, The Cranberries, CCR en Ludovico Einaudi.

Janine Zuidema
Janine Zuidema

Droomauto 😍

In 2016 heb ik een Rally gewonnen met een Land Rover Defender. Misschien komt het door de winst, maar ik heb nog steeds een enorme zwak voor Land Rover.

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl