Beoordeeld met 9,3
085 4871441
Elwin van Dijk

Elwin van Dijk

Weet ALLES van Tesla

Sales & Leaseadvies

Elwin is gek op auto's en heeft inmiddels jarenlange ervaring in de automotive als Sales & Leaseadviseur. Elwin is bij ons in 2018 begonnen op de afdeling commerciële binnendienst. Samen met zijn collega's staat hij iedere dag met een grote glimlach klaar voor onze klanten en prospects. 😃

Think City

Eerste ervaring met een elektrische auto...

De Think City! In 2009 kreeg ik de kans om deze auto aan de tand te voelen. Het comfort en de prestaties staan natuurlijk in schril contrast met de EV’s die wij tegenwoordig aan het asfalt presenteren. Een aantal herkenbare details vanuit een Ford Focus vielen mij gelijk op en de gehorige elektromotor die niet te missen was.Het was toen nog moeilijk voor te stellen dat ikzelf 10 jaren later bij Mobility Service zakelijk Nederland zou voorzien van EV’s!

Je grootste autoblunder

Dat zou dan toch op de parkeerplaats van de Ikea zijn geweest. Daar deed ik een poging om de auto te openen die niet van mij was. Toevallig stond een exacte kopie van mijn auto geparkeerd met nagenoeg hetzelfde kenteken! Na een tijdje viel mij het bondje om het stuur op die zeker niet van mij was…….

Favoriete elektrische auto van dit moment...

Het weekendje in de Porsche Taycan. Do I need to say more? 

Porsche Taycan
Spotify

Luistert in de auto naar

Spotify

Droomauto...😍

Ford Mustang Fastback GT500 Shelby

Ford Mustang Fastback GT500 Shelby
Elwin van Dijk

Tesla-expert

Elwin van Dijk is binnen Mobility Service dé Tesla-expert. Door zijn goede contacten bij Tesla is hij de schakel tussen Tesla en onze klanten. Heb je een vraag over je Tesla-account, de app of het opladen? Voor iedere Tesla gerelateerde vraag kun je terecht bij Elwin. Uiteraard kun je ook bij Elwin terecht als je een vraag hebt over een andere elektrische auto. Elwin heeft inmiddels aardig wat (praktijk)ervaringen met elektrische auto's.

EV-leasecontracten

Elwin kan je alles vertellen over de voorwaarden van het elektrische leasecontract.

Elwin van Dijk

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl