Beoordeeld met 9,3
085 4871441

Onderhoud en reparatie

Voor een veilige en aangename rijervaring is het essentieel om je leaseauto goed te onderhouden. De meeste (elektrische) auto's geven vanzelf een melding wanneer onderhoud nodig is. Je kunt deze informatie ook vinden in het onderhoudsboekje. 

Om het onderhoudsproces gemakkelijker te maken is het belangrijk om regelmatig de volgende zaken te controleren: het oliepeil, koelwaterpeil, de ruitensproeiervloeistof en de bandenspanning.

Onderhoud en reparatie, waar?

Onderhoud en reparatie, waar?

Voor onderhoud, service of een APK-beoordeling kun je een afspraak maken bij een merkdealer of een Bosch Car Service autobedrijf bij jou in de buurt. Je hebt zelf de mogelijkheid om een afspraak te plannen.

Op de website van Bosch Car Service kun je een vestiging vinden in jouw buurt, evenals bij de merkdealers. Het is belangrijk dat je bij de dealer of het Bosch Car Service autobedrijf vermeldt dat het gaat om een leaseauto van Mobility Service. Zij zorgen ervoor dat het onderhoud wordt aangemeld via het ROB-net en de rest wordt voor jou geregeld. 

Als je een elektrische auto hebt, kun je een afspraak maken bij de betreffende merkdealer, vanwege de garantie op het accupakket van jouw auto.

Vervangend vervoer.

Als je leaseauto onderhoud of reparatie nodig heeft en je wilt vervangend vervoer, dan kunnen we dat regelen. Je kunt de volledige voorwaarden in het leasecontract raadplegen of contact met ons opnemen voor meer informatie. We staan klaar om je verder te helpen.

Vervangend vervoer.

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl