Beoordeeld met 9,3
085 4871441

Berijdersapp

Download de Mobility Service Berijdersapp

Download de Mobility Service berijdersapp

Download onze berijdersapp vandaag nog en ontdek alle geweldige functies die deze app te bieden heeft. 📲

Deze app is speciaal ontworpen om jouw reizen gemakkelijker te maken. Je bent de enige gebruiker, omdat de berijdersapp gekoppeld is aan één bestuurder en één e-mailadres. Het is jouw persoonlijke assistent om volledige controle te hebben over je mobiliteitsbehoeften.

Om van start te gaan, hoef je alleen maar de berijdersapp te downloaden via de App Store of Google Play Store. Na de installatie vraagt de app je om een e-mailadres op te geven, waardoor je direct toegang hebt tot alle functionaliteiten. En maak je geen zorgen, we hebben een handige handleiding opgesteld die je stap voor stap begeleidt bij het activeren en optimaal benutten van de app!

Waar kun je de berijdersapp voor gebruiken?

Dankzij onze berijdersapp heb je alle belangrijke informatie binnen handbereik. Je kunt eenvoudig alle belangrijke telefoonnummers opzoeken, de groene kaart is altijd digitaal beschikbaar en alle autogegevens zijn in één overzicht beschikbaar. Denk hierbij aan de uitvoering van je auto, bijtellingspercentage, fiscale waarde, vermogen, kilometerstand, looptijd etc. 

Ook krijg je via de app een herinnering wanneer het weer tijd is om je banden te wisselen. Houd er overigens wel rekening mee dat je pushmeldingen aan moet zetten als je graag geïnformeerd wil worden. 

Berijdersapp
Berijdersapp

Regel verschillende zaken regelen zoals:

  • Schade melden

  • Bezwaar indienen tegen een bekeuring

  • Schadevrijverklaring aanvragen

  • Onderhoudsbeurt inplannen

  • Hard copy van de groene kaart aanvragen

  • Afspraak maken om je leaseauto op te halen of in te leveren

  • Onze contactgegevens opzoeken

Veelgestelde vragen

In principe kan iedere berijder gebruikmaken van de Mobility Service berijdersapp met uitzondering van de shortlease auto’s. Dit heeft namelijk te maken met de hoge doorloopsnelheid van onze shortlease auto’s. 

Let op: om gebruik te kunnen maken van de berijdersapp moet je een e-mailadres opgeven. Hiervoor heb je het e-mailadres nodig dat bij ons in het systeem bekend is. Wordt je e-mailadres niet herkend? Geef dan je actuele e-mailadres (inclusief het bijbehorende kenteken) aan ons door via app@mobilityservice.nl.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met je accountmanager. Natuurlijk kan je ons ook per mail, telefoon of chat bereiken. Wij helpen je heel graag verder! 

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl