Mobility Service Nederland

Onderhoud en reparatie

Om veilige en fijne kilometers te maken is het belangrijk om je leaseauto goed te onderhouden.

In het onderhoudsboekje in het dashboardkastje staat precies bij welke kilometerstand jouw leaseauto onderhoud nodig heeft. Wij delen graag een aantal tips met jou om het onderhoudsproces voor de leaseauto makkelijker maken. Check daarom regelmatig het oliepeil, koelwaterpeil, de ruitensproeiervloeistof en de bandenspanning. 

Onderhoud en reparatie, waar?

Voor onderhoud, service of een APK kun je terecht bij een merkdealer of Bosch Car Service autobedrijf bij jou in de buurt. Je kunt zelf een afspraak inplannen.

Via de website van Bosch Car Service kun je een vestiging vinden bij jou in de buurt. Dit geldt tevens voor de merkdealers. Het is belangrijk dat je bij de dealer of het Bosch Car Service autobedrijf aangeeft dat het om een leaseauto van Mobility Service gaat. Vervolgens melden zij het onderhoud aan via het ROB-net en de rest wordt voor je geregeld. Wel zo makkelijk! 

Heb je een elektrische auto, dan kan je een afspraak maken bij de desbetreffende merkdealer. Dit vanwege de garantie op het accupakket van jouw auto.

Wil je graag vervangend vervoer?

Wil je tijdens het onderhoud of de reparatie aan je leaseauto vervangend vervoer? Dat kan geregeld worden. Bekijk de volledige voorwaarden in het leasecontract of neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Onderhoud & reparatie

Laat hieronder je gegevens achter en wij helpen je graag zo snel mogelijk verder.

Kom je er (online) niet uit?

We zijn vandaag bereikbaar van 8:00 tot 17:30

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl

Ben je voor een kortere periode op zoek naar een leaseauto? Shortlease is bij uitstek geschikt voor een bedrijf met een directe ‘mobiliteitsbehoefte’. Bekijk snel ons actuele aanbod.

myshortlease.nl

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en (elektrische) leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl