Mobility Service Nederland

Onderhoud en reparatie

Om veilige en fijne kilometers te maken is het belangrijk om je leaseauto goed te onderhouden.

In het onderhoudsboekje in het dashboardkastje staat precies bij welke kilometerstand jouw leaseauto onderhoud nodig heeft. Wij delen graag een aantal tips met jou om het onderhoudsproces voor de leaseauto makkelijker maken. Check daarom regelmatig de oliepeil, koelwaterpeil, ruitensproeier vloeistof en de bandenspanning. 

Onderhoud en reparatie, waar?

Voor het onderhoud en reparatie aan je leaseauto kun je terecht bij jouw garage in de buurt. Je kunt zelf een afspraak inplannen bij een garage op een moment en locatie die voor jou het beste uitkomt. Bij de garage geef je door dat het om een leaseauto van Mobility Service Nederland gaat, zij melden het onderhoud aan via het ROB-net en de rest wordt voor jou geregeld. Wel zo makkelijk!

Ruitschade aan de leaseauto, bij wie kan ik terecht?

Heb je onverhoopt ruitschade? In geval van ruitschade, kun je contact opnemen met 123ruit.nl en een afspraak inplannen om je ruit te laten repareren. Zij zijn te bereiken op telefoonnummer 088 1850 500. Indien 123ruit niet bij jou in de buurt zit, neem dan contact op met onze collega’s Wouter en Marco van de schade-afdeling.

Wil je graag vervangend vervoer?

Wil je tijdens het onderhoud of reparatie aan je leaseauto vervangend vervoer? Dat kan geregeld worden. Bekijk de volledige voorwaarden in het leasecontract of neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Onderhoud & reparatie

Laat hieronder je gegevens achter en wij helpen je graag zo snel mogelijk verder.
Kom je er (online) niet uit?

We zijn vandaag bereikbaar van 8:00 tot 17:30

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto’s. Bij ons kom je direct in contact met experts op het gebied van financial lease. Wij helpen elke MKB’er de juiste keuze te maken.

msfinanciallease.nl

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en (elektrische) leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl