Mobility Service Nederland

Diefstal

Inbraak, diefstal of een poging daartoe kunnen wij helaas niet voorkomen. Wij helpen jou daarom graag meteen verder met de afhandeling.

De eerste stap is meteen aangifte doen bij de politie en zo snel mogelijk contact met ons opnemen. Is jouw leaseauto buiten kantooruren gestolen of is er ingebroken? Meld de leaseauto aan bij Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit (VbV) via telefoonnummer 055-741 00 01.

Na de aangifte dien je het volgende aangetekend te versturen naar:

Mobility Service

Burg. J.G. Legroweg 64a, 9761 TD Eelde

  • kopie van de aangifte;
  • eenzijdig ingevuld schadeformulier;
  • alle nog aanwezige autosleutels die u in uw bezit heeft.

Het schadeformulier en de aangifte kun je ook per e-mail versturen naar schade@mobilityservice.nl.

Vermissing of diefstal MultiTankcard brandstofpas

Indien de brandstofpas van MultiTankcard vermist of gestolen is, kun je het beste contact met ons opnemen. Ook hiervoor moet je aangifte doen bij de politie. Dit is noodzakelijk in verband met de aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het mogelijk misbruik van de MultiTankcard.

Kom je er (online) niet uit?

We zijn vandaag bereikbaar van 8:00 tot 17:30

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl

Ben je voor een kortere periode op zoek naar een leaseauto? Shortlease is bij uitstek geschikt voor een bedrijf met een directe ‘mobiliteitsbehoefte’. Bekijk snel ons actuele aanbod.

myshortlease.nl

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en (elektrische) leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl