Mobility Service Nederland

Berijdersapp

Met de berijdersapp kun je verschillende zaken zelf online regelen, zoals het melden van (ruit-) schade of het inplannen van de winterbandenwissel. De berijdersapp is gekoppeld aan jouw e-mailadres en kenteken, en is dus alleen toegankelijk voor jou. Hieronder leggen we uit waar je de berijdersapp voor kunt gebruiken en hoe je deze kunt downloaden & activeren met behulp van de handleiding.

Waar kun je de Mobility Service Berijdersapp voor gebruiken?

Met de Mobility Service berijdersapp zijn alle autogegevens in één overzicht beschikbaar. Denk hierbij aan de uitvoering van je auto, bijtellingspercentage, fiscale waarde, vermogen, kilometerstand, looptijd etc. 

Via de berijdersapp kun je tevens gemakkelijk controleren of er bijvoorbeeld winterbanden en/of vervangend vervoer in het leasecontract zijn inbegrepen. Bovendien kun je belangrijke informatie vinden over wat je moet doen bij pech, (ruit-) schade en het inplannen van een onderhoudsbeurt. Heb je vragen over je brandstofpas? Je kunt alles teruglezen in de berijdersapp! Ook krijg je via de app een herinnering wanneer het weer tijd is om je banden te wisselen. Houd er overigens wel rekening mee dat je pushmeldingen aan moet zetten als je graag geïnformeerd wil worden. 

Samengevat kun je via de berijdersapp verschillende zaken regelen, zoals:

  • Schade melden
  • Bezwaar indienen tegen een bekeuring
  • Schadevrijverklaring aanvragen
  • Onderhoudsbeurt inplannen
  • Hard copy van de groene kaart aanvragen
  • Afspraak maken om je leaseauto op te halen of in te leveren
  • Onze contactgegevens opzoeken

Voor wie is de Mobility Service berijdersapp geschikt?

In principe kan iedere berijder gebruikmaken van de Mobility Service berijdersapp met uitzondering van de shortlease auto’s. Dit heeft namelijk te maken met de hoge doorloopsnelheid van onze shortlease auto’s. 

Download de Mobility Service Berijdersapp 

De Berijdersapp is aan een bestuurder en bijbehorend e-mailadres gekoppeld. Dit betekent dat de berijdersapp persoonsgebonden is. Via de App Store of Google Play Store kun je de Mobility Service Berijdersapp downloaden. Vervolgens vraagt de berijdersapp om een e-mailadres op te geven. In deze handleiding leggen wij stap voor stap aan je uit hoe je de app kunt activeren en gebruiken! 

E-mailadres wordt niet herkend

Let op: om gebruik te kunnen maken van de berijdersapp moet je een e-mailadres opgeven. Hiervoor heb je het e-mailadres nodig dat bij ons in het systeem bekend is. Wordt je e-mailadres niet herkend? Geef dan je actuele e-mailadres (inclusief het bijbehorende kenteken) aan ons door via app@mobilityservice.nl.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met je accountmanager. Natuurlijk kan je ons ook per mail, telefoon of chat bereiken. Wij helpen je heel graag verder! 

Kom je er (online) niet uit?

We zijn vandaag bereikbaar van 8:00 tot 17:30

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl

Ben je voor een kortere periode op zoek naar een leaseauto? Shortlease is bij uitstek geschikt voor een bedrijf met een directe ‘mobiliteitsbehoefte’. Bekijk snel ons actuele aanbod.

myshortlease.nl

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en (elektrische) leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl