Mobility Service Nederland

Bekeuring gekregen?

Een zakelijke rijder rijdt gemiddeld nogal wat kilometers.

Het kan dus voorkomen dat je net even iets te hard rijdt en een verkeersovertreding begaat. Al onze leaseauto’s staan op naam van Mobility Service. De  bekeuringen komen daarom bij ons binnen.

Bekeuring betalen

Om bekeuringen zoals parkeerboetes zo snel mogelijk af te handelen zorgen wij ervoor dat de boete meteen betaald wordt. Mobility Service is verantwoordelijk voor de afwikkeling van de bekeuringen. De bekeuring inclusief administratieve kosten belasten wij door aan de werkgever. De factuur van de bekeuring ontvang je per e-mail.

Bezwaar indienen?

Is de boete niet terecht of ben je het niet eens met de bekeuring? Dan kun je het machtigingsformulier aan jouw bezwaarschrift als bijlage toevoegen.

Op de bekeuring staat meestal vermeldt hoe en bij welke instantie je bezwaar kunt indienen. Per instantie gelden er andere regels. Je kunt hiervoor de website van de desbetreffende instantie raadplegen. Denk bijvoorbeeld aan het CJIB. Zodra je bezwaar hebt ingediend, ontvang je van de desbetreffende instantie een ontvangstbevestiging.

Voor de werkgever:

Heb je een factuur van ons ontvangen en is het bezwaarschrift van de desbetreffende medewerker gegrond verklaard? In dat geval wordt het bedrag door de instantie aan ons teruggestort. Binnen enkele werkdagen ontvang je een creditfactuur van ons. Wij willen je vragen om de factuur en de eventuele creditfactuur (die op een later moment volgt) in behandeling te nemen.

Voor de bestuurder:

Zoals hierboven aangegeven, wordt het bedrag aan ons teruggestort op het moment dat het bezwaarschrift is goedgekeurd en de werkgever een factuur van ons heeft ontvangen. Zodra de betaling bij ons binnen is, ontvangt jouw werkgever binnen enkele werkdagen een creditfactuur van ons. Houd er overigens rekening mee dat het enkele weken kan duren voordat het bedrag wordt teruggestort.

Kom je er (online) niet uit?

We zijn vandaag bereikbaar van 8:00 tot 17:30

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl

Ben je voor een kortere periode op zoek naar een leaseauto? Shortlease is bij uitstek geschikt voor een bedrijf met een directe ‘mobiliteitsbehoefte’. Bekijk snel ons actuele aanbod.

myshortlease.nl

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en (elektrische) leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl