Mobility Service Nederland

Bekeuring gekregen?

Een zakelijke rijder rijdt gemiddeld nogal wat kilometers.

Het kan dus voorkomen dat je net even iets te hard rijdt en een verkeersovertreding begaat. Al onze leaseauto’s staan op naam van Mobility Service Nederland. De  bekeuringen komen daarom bij ons binnen.

Bekeuring betalen

Om bekeuringen zoals parkeerboetes zo snel mogelijk af te handelen zorgen wij ervoor dat de boete meteen betaald wordt. Mobility Service Nederland is verantwoordelijk voor de afwikkeling van de bekeuringen. De bekeuring inclusief administratieve kosten belasten wij door aan de werkgever. De factuur van de bekeuring ontvangt per e-mail.

Bezwaar indienen?

Is de boete niet terecht of ben je het niet eens met de bekeuring? Dan kun je bezwaar indienen. Op de bekeuring staat meestal vermeldt hoe en bij welke instantie je bezwaar kunt indienen. Per instantie gelden er andere regels. Je kunt hiervoor de website van de desbetreffende instantie raadplegen. Denk bijvoorbeeld aan het CJIB. Zodra je bezwaar hebt ingediend, ontvang je van de desbetreffende instantie een ontvangstbevestiging.

Kom je er (online) niet uit?

We zijn vandaag bereikbaar van 8:00 tot 17:30

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto’s. Bij ons kom je direct in contact met experts op het gebied van financial lease. Wij helpen elke MKB’er de juiste keuze te maken.

msfinanciallease.nl

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en (elektrische) leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl