Beoordeeld met 9,3
085 4871400

Nissan Leaf voorraad

Direct rijden
Geen wachttijd
12+ jaar EV-ervaring

Nissan Leaf voorraad

Nissan zet volop in op de elektrische markt. Naast de Leaf heeft Nissan nu ook de Nissan Ariya op de markt gebracht. Wil je graag een Nissan Leaf rijden, maar is deze niet uit voorraad leverbaar? Kijk dan ook eens bij andere vergelijkbare auto's, zoals MG ZS, Peugeot e-2008 of de Kia e-Soul.

Wat betekent uit voorraad leverbaar?

Dat is het beste nieuws wat je kunt krijgen als zakelijke rijder, want dit betekent dat je de Nissan Leaf direct kunt rijden. De Nissan Leaf staat dan bij ons op een van onze vestigingen en wacht op jou. Aan jou nu de keuze: welke Nissan vol elegantie en karakter wil jij rijden? Ook zul je nog moeten kiezen uit de kleuren die hierboven getoond worden. In deze kleuren hebben wij de Nissan Leaf op dit moment op voorraad leverbaar. Wil je liever andere opties, een ander accupakket of een andere kleur? Geen probleem! We bestellen de Nissan Leaf van jouw keuze met de grootst mogelijke zorgvuldigheid voor je bestellen. Hou dan wel rekening met een langere levertijd.

Proefrit maken in de Nissan Leaf?

Wil jij de Leaf uitvoering graag eerst testen? We snappen als geen ander dat je nieuwsgierig bent naar de strakke belijning en echte Japanse technieken die de Nissan Leaf te bieden heeft. Daarom kun je op een van onze vestigingen terecht om een proefrit te maken. Neem contact op en we zullen snel een proefrit voor je inplannen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Ben jij overtuigd van de Nissan Leaf en wil jij deze graag zakelijk leasen met de beste service? Je bent van harte welkom bij Mobility Service. Vraag vrijblijvend een scherpe offerte aan.

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 400 info@mobilityservice.nl