Beoordeeld met 9,3
085 4871400

Mercedes EQC voorraad

Direct rijden
Geen wachttijd
12+ jaar EV-ervaring

Mercedes EQC voorraad

Interessant is de koppeling die Mercedes maakt met duurzame mobiliteit. Ze gaan veel verder dan alleen een ‘groene’ aandrijflijn, zonder directe CO2 uitstoot. 99 procent van de onderdelen in de EQC zijn volledig duurzaam geproduceerd. Zo zijn er onder andere stoffen als kenaf, wol katoen, papier en natuurlijk rubber gebruikt. Een signaal dat Mercedes écht bezig is met verduurzaming en niet alleen maar ‘meedoet’ met de rest om niet achter te blijven.

Het design van de EQC is vernieuwend maar toch typisch Mercedes. De blauwe accenten moeten ervoor zorgen dat je direct ziet dat het om een elektrische Mercedes gaat. Het interieur is gebaseerd op de bestaande modellijn en zal elke Mercedes rijder bekend voor komen.

Wat betekent uit voorraad leverbaar?

Op deze pagina zullen we de Mercedes EQC tonen wanneer wij deze beschikbaar hebben op een van onze vestigingen. Op dit moment is de EV niet direct leverbaar, maar je kunt 'm wel helemaal naar eigen wens samenstellen en een offerte aanvragen. Wij zullen de auto voor je bestellen en zorgen ervoor dat de Mercedes EQC zo snel mogelijk bij jou op de oprit komt te staan.

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 400 info@mobilityservice.nl