Mobility Service Nederland

Welkom!

Welkom!

Welkom! Vanaf 1 januari is Maxima Lease overgenomen door leasemaatschappij Mobility Service. Gezamenlijk gaan wij verder onder de naam Mobility Service. Wij vinden het belangrijk dat je op de hoogte bent wat er allemaal per 1 januari 2020 gaat veranderen. Op deze pagina kun je in je eigen tijd rustig nog eens alles doorlezen. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Wat gaat er vanaf 1 januari 2020 veranderen?

Vanwege de overname ontvang jij als bestuurder begin januari een nieuwe kentekencard alsmede een berijdersinformatiemap. Dit pakket ontvang je per post of via jouw wagenparkbeheerder. In de berijdersinformatiemap vind je meer informatie over onderhoud, (ruit)schade, pech, inleveren van de leaseauto en tot slot voegen wij altijd een schadeformulier toe. Bewaar de berijdersinformatiemap daarom in jouw leaseauto. Mocht er wat zijn, dan heb je altijd de juiste gegevens bij de hand.

Hoe kun je ons bereiken?

Vanwege de overname zijn wij met ingang van 1 januari 2020 bereikbaar via info@mobilityservice.nl. De huidige e-mailadressen en telefoonnummers van Maxima Lease worden automatisch doorgestuurd naar onze nieuwe contactgegevens. Wij communiceren onze nieuwe telefoonnummers en e-mailadressen op onze gezamenlijke website mobilityservice.nl, in onze e-mailhandtekening en in de berijdersinformatiemap. Op deze manier kun je de gewenste collega of afdeling nog makkelijker rechtstreeks bereiken.

Bij wie kun je terecht voor reparatie, onderhoud en banden?

Voor alle vragen omtrent reparatie, onderhoud en banden kun je contact met ons opnemen via onderhoud@mobilityservice.nl.

Schade aan de leaseauto

Mocht je onverhoopt (ruit)schade aan je leaseauto hebben, dan kun je gemakkelijk de schade online melden. Je kunt onze collega’s uiteraard ook per e-mail bereiken via schade@mobilityservice.nl.

Pech onderweg

Als je met je leaseauto met pech langs de weg komt te staan kun je het beste meteen met onze alarmcentrale bellen. De alarmcentrale is 7 dagen per week, 24 uur per dag te bereiken via 085 4871499. 

Kom je er (online) niet uit?

We zijn vandaag bereikbaar van 8:00 tot 17:30

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl

Ben je voor een kortere periode op zoek naar een leaseauto? Shortlease is bij uitstek geschikt voor een bedrijf met een directe ‘mobiliteitsbehoefte’. Bekijk snel ons actuele aanbod.

myshortlease.nl

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en (elektrische) leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl