Mobility Service Nederland

Vervangend vervoer

Speciaal voor autobedrijven en garagisten hebben wij de website vervangend-vervoer.nl in het leven geroepen. Mocht een garagist op zoek naar een vervangend vervoer auto, dan kunnen zij online heel gemakkelijk een auto samenstellen en direct bestellen. Dat allemaal voor een extra scherpe prijs!

Vervangend vervoer online samenstellen

Ben je op zoek naar een vervangend vervoer auto? Wij hebben aantal auto’s die per direct beschikbaar zijn. Een volledig elektrische auto als vervangend vervoer is ook een optie. De Renault Zoe is daarvoor zeer geschikt en biedt veel voordelen. Je hebt geen brandstofkosten en het is een milieubewuste keuze.

Via onze website kun je heel gemakkelijk jouw vervangend vervoer auto online samenstellen en meteen bestellen. Wel zo makkelijk! Mobility Service levert vervangend vervoer auto’s aan garagehouders in het hele land.

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl

Ben je voor een kortere periode op zoek naar een leaseauto? Shortlease is bij uitstek geschikt voor een bedrijf met een directe ‘mobiliteitsbehoefte’. Bekijk snel ons actuele aanbod.

myshortlease.nl

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en (elektrische) leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl