Mobility Service Nederland

Wilco Burema

Sales & Leaseadvies

Wilco Burema werkt sinds januari 2021 bij Mobility Service. Wilco is altijd in de automotive/leasebranche werkzaam geweest. Ook in zijn vrije tijd zit Wilco graag ’tussen de wielen’. Hij mag graag op zijn ATB-fiets de Drentse bossen in en volgens zijn huisgenoten heeft hij thuis een Peugeot-museum. Wilco is werkzaam als accountmanager, en is samen met Arjen en Gerwin verantwoordelijk voor regio Noord-Nederland. 

Je eerste auto?

Mijn eerste ‘echte’ auto was geen auto maar een motor: Yamaha Diversion 600S, bijeengespaard van studentenbanen. Via mijn eerste werkgever kreeg ik een VW Polo 1.9D in de standaard-kleur Chagall-blue met als enige (!) optie’s een Radio-CD speler, 5-deuren en een carkit (en dat laatste was in 1998).

Met de auto op vakantie?

Uiteraard, anders was ik wel bij KLM gaan werken😉. Favouriete (auto-)vakantiebestemming is Noord-Italie met bezoeken aan de Lamborghini- en Ferrari-fabrieken.

Onze mensen

Zoveel mensen zoveel wensen. Bij MSN werken we met zoveel verschillende mensen dat we kunnen spreken van een goede diversiteit.

Peter Dirksen

Transport

Martin Boer

Transport

Lisan Weidgraaf

Sales & Leaseadvies

Elwin van Dijk

Sales & Leaseadvies

Elwin Rigterink

Operations & Shortlease

Mark van Klink

Schade

Vacatures

Werken met voorrang en een glimlach? Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl

Ben je voor een kortere periode op zoek naar een leaseauto? Shortlease is bij uitstek geschikt voor een bedrijf met een directe ‘mobiliteitsbehoefte’. Bekijk snel ons actuele aanbod.

myshortlease.nl

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en (elektrische) leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl