Mobility Service Nederland

Sebastiaan Rodenboog

Pre-sales

Sebastiaan heeft in 2018 zijn Bachelor Communicatie aan de Hanzehogeschool afgerond. Daarna is hij fulltime aan de slag gegaan als UX Designer bij ACS Connected Buildings. In 2008 zette hij zijn eerste stappen richting de wereld van webshops. Vanaf december 2018 is Sebastiaan als Commercieel Trainee verantwoordelijk voor de opvolging van online leads en ondersteunt hij bij het eerstelijns klantcontact.

Je eerste auto?

Mijn eerste auto was een Mazda 323F BA uit 1997! Hij reed op LPG, was ooit rood, het slot deed het niet, de brandstofmeter deed het niet, het bestuurdersslot deed het niet en hij lekte olie. Hij ging wel als de brandweer, top ding!

Met de auto op vakantie

Ik ga ieder jaar met de auto op vakantie. Dit jaar gaan we voor een roadtrip door 10 landen in 5 dagen! Mijn droom is om nog een keer van Nederland naar Vladivostok te rijden.

Onze mensen

Zoveel mensen zoveel wensen. Bij MSN werken we met zoveel verschillende mensen dat we kunnen spreken van een goede diversiteit.

Marjan Jonker

Transport

Goletta Achterberg

Finance & Operations

Ruud Maliepaard

Sales & Operations

Linda Lemmen

Operations

Jermaine Labordus

Reconditioning

Thufelus Samu Samu

Schade & Onderhoud

Vacatures

Werken met voorrang en een glimlach? Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

Gisteren waren onze collega’s Arjen Bergman en Chiel Caspers aanwezig op het TT Circuit met een aantal 100% elektrische auto’s waaronder de Hyundai Kona Electric! De auto is net zoals de Tesla Model 3 uit voorraad leverbaar met 4% bijtelling! #zakelijkelektrischleasen #mobilityservicenederland

We zijn volledig uitverkocht! Zien we je op 16 november? #mobilityservicenederland #mobilityserviceairportnightrun #airportnightrun #nightrun

Bijna uitverkocht!! Lijkt het je leuk om in het donker door de bossen en over het vliegveld te rennen? Je kunt je nog opgeven voor de Mobility Service Airport Night Run op 16 november! Ren samen met je partner, vrienden, familie, collega’s en kinderen! Wees er snel bij, vol = vol! https://www.airportnightrun.nl/inschrijven/ #mobilityservicenederland #mobilityserviceairportnightrun #airportnightrun

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto’s. Bij ons kom je direct in contact met experts op het gebied van financial lease. Wij helpen elke MKB’er de juiste keuze te maken.

msfinanciallease.nl

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en (elektrische) leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl