Mobility Service Nederland

Ruud Maliepaard

Sales & Operations

“Stoelverwarming en adaptive cruise control mogen wat mij betreft zeker niet ontbreken.”

Ruud werkt sinds zijn afstuderen in 2013 bij M-Lease op de commerciële binnendienst en na de overname dus bij Mobility Service Nederland. Als medewerker commerciële binnendienst zorgt Ruud ervoor dat het gehele proces van offerte tot aflevering van de leaseauto zo optimaal mogelijk verloopt.

Je ultieme auto?

De Citroen BX Sport.

Deze opties mogen wat jou betreft niet ontbreken

Stoelverwarming en adaptive cruise control.

Onze mensen

Zoveel mensen zoveel wensen. Bij MSN werken we met zoveel verschillende mensen dat we kunnen spreken van een goede diversiteit.

Evert Huizing

Purchasing

Elwin Rigterink

Operations & Shortlease

Jan-Willem Tersteeg

Sales & Leaseadvies

Ruud Maliepaard

Sales & Operations

Maurice de Vries

Sales & Leaseadvies

Johan Kroeze

Reconditioning

Vacatures

Werken met voorrang en een glimlach? Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

Gisteren waren onze collega’s Arjen Bergman en Chiel Caspers aanwezig op het TT Circuit met een aantal 100% elektrische auto’s waaronder de Hyundai Kona Electric! De auto is net zoals de Tesla Model 3 uit voorraad leverbaar met 4% bijtelling! #zakelijkelektrischleasen #mobilityservicenederland

We zijn volledig uitverkocht! Zien we je op 16 november? #mobilityservicenederland #mobilityserviceairportnightrun #airportnightrun #nightrun

Bijna uitverkocht!! Lijkt het je leuk om in het donker door de bossen en over het vliegveld te rennen? Je kunt je nog opgeven voor de Mobility Service Airport Night Run op 16 november! Ren samen met je partner, vrienden, familie, collega’s en kinderen! Wees er snel bij, vol = vol! https://www.airportnightrun.nl/inschrijven/ #mobilityservicenederland #mobilityserviceairportnightrun #airportnightrun

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto’s. Bij ons kom je direct in contact met experts op het gebied van financial lease. Wij helpen elke MKB’er de juiste keuze te maken.

msfinanciallease.nl

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en (elektrische) leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl