Mobility Service Nederland

Patrick Hofman

Sales & Leaseadvies

Patrick begon zijn loopbaan in 2003 in de lease. Hij startte als leaseadviseur en is doorgegroeid naar de functie accountmanager. Sinds januari 2021 is Patrick werkzaam als accountmanager in Regio West-Nederland bij Mobility Service.

Je grootste autoblunder?

In Rijswijk een parkeergarage in gereden blind achter een andere auto aan. De ingang was om de hoek. Om de een of andere reden was ik in de veronderstelling dat de parkeergarage vrij in te rijden was. Dat dit niet het geval was, bleek toen de slagboom op het dak van de auto lag.

Favoriete leaseauto van dit moment?

De ultieme elektrische auto zonder compromis. De Skoda Enyag is een ruime gezinsauto, trekvermogen en een hoog actieradius. Met een relatief lage aanschafprijs maakt het voor mij de meest interessante leaseauto.

Onze mensen

Zoveel mensen zoveel wensen. Bij MSN werken we met zoveel verschillende mensen dat we kunnen spreken van een goede diversiteit.

Thufelus Samu Samu

Onderhoud

Edwin Groffen

Sales & Leaseadvies

Alexander Boon

Teamleider Customer success

Lucas Jongedijk

Sales & Leaseadvies

Elwin Rigterink

Operations & shortlease

Hilda Boerma

Commercieel directeur

Vacatures

Werken met voorrang en een glimlach? Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl

Ben je voor een kortere periode op zoek naar een leaseauto? Shortlease is bij uitstek geschikt voor een bedrijf met een directe ‘mobiliteitsbehoefte’. Bekijk snel ons actuele aanbod.

myshortlease.nl

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en (elektrische) leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl