Mobility Service Nederland

Melissa Hendriks

Finance & Operations

“Als je van huis rijdt, heb je meteen al een heerlijk vakantiegevoel.”

Sinds 2011 is Melissa werkzaam op de (financiële) administratie bij M-Lease en nu dus bij Mobility Service Nederland. Melissa zorgt ervoor dat dossiers juist zijn, facturen goed worden ingeboekt en leveranciers op tijd worden betaald.

Met de auto op vakantie naar….

Italië!! Als je van huis rijdt, heb je meteen al een heerlijk vakantiegevoel. Onderweg veel zien en gezellig zingen en lachen met mijn gezinnetje!

De eerste keer autorijden

Ik heb op 21 oktober 2002 mijn rijbewijs gehaald en ben diezelfde avond naar Schiphol gereden. Meteen een goede ervaring opdoen.

Onze mensen

Zoveel mensen zoveel wensen. Bij MSN werken we met zoveel verschillende mensen dat we kunnen spreken van een goede diversiteit.

Patrick Wiering

Transport

Jermaine Labordus

Reconditioning

Alexander Boon

Marketing

Linda Lemmen

Operations

Inge Mier

Finance & Operations

Maurice de Vries

Sales & Leaseadvies

Vacatures

Werken met voorrang en een glimlach? Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

Zie jij jezelf al rijden in een van deze auto's? De gloednieuwe Ford Focus Titanium Business en Volkswagen Golf Comfortline (2018) hebben wij in meerdere kleuren per direct beschikbaar. Je kunt de Ford Focus en Volkswagen Golf voor zowel een kortere periode als een langere periode leasen. Wacht niet te lang, op = op! https://mobilityservice.nl/aanbod/ #polo #ford

Gelukkig nieuwjaar! Wij wensen je een sprankelend 2019! ✨

Gistermiddag waren wij iets minder goed bereikbaar, vanwege onze teamdag. Met z’n allen op een fantastische locatie aan de slag voor 2019! Daarna heerlijk gegeten en als klap op de vuurpijl een ontsnapping uit het bos 😉 Wat een topdag/avond! 2019 belooft wat! ✨🚗

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto’s. Bij ons kom je direct in contact met experts op het gebied van financial lease. Wij helpen elke MKB’er de juiste keuze te maken.

msfinanciallease.nl

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en (elektrische) leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl