Mobility Service Nederland

Marco Rosenboom

Schade

Marco heeft jarenlange ervaring in de automotive en ontfermt zich binnen Mobility Service over alle schades aan onze leaseauto’s. Heb je schade aan je leaseauto? Heel vervelend, dit wil je zo snel en goed mogelijk afhandelen. Alle schades kun je online melden. De schademelding komt vervolgens binnen bij onze collega’s Wouter en Marco.

 

Onze mensen

Zoveel mensen zoveel wensen. Bij MSN werken we met zoveel verschillende mensen dat we kunnen spreken van een goede diversiteit.

Wouter van der Zwan

Schade

Michel Zwetsloot

Finance & Operations

Janine Zuidema

Sales & Leaseadvies

Andreas Noordhof

Shortlease

Thom Popping

Online Sales

Teun van Rossum

Sales & Leaseadvies

Vacatures

Werken met voorrang en een glimlach? Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto’s. Bij ons kom je direct in contact met experts op het gebied van financial lease. Wij helpen elke MKB’er de juiste keuze te maken.

msfinanciallease.nl

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en (elektrische) leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl