Mobility Service Nederland

Lisanne Vos

Gastvrouw

Sinds november 2020 is Lisanne het nieuwe gezicht op onze afdeling Marketing & Klantcontact. Als gastvrouw is Lisanne op onze vestiging in Eelde het eerste aanspreekpunt van onze organisatie. Daarnaast is zij samen met onze collega Barbara verantwoordelijk voor het afhandelen van de eerstelijns telefonie. Wil je graag telefonisch contact met ons? Lisanne en Barbara beantwoorden al je vragen of verbinden je door met de juiste collega!

Je eerste auto?

Een witte Volkswagen up! uit 2019.

Je grootste autoblunder?

Na 5 minuten gereden te hebben bleef er maar een rood lampje knipperen op het dashboard, bleek de handrem er nog op te staan, oeps…

Onze mensen

Zoveel mensen zoveel wensen. Bij MSN werken we met zoveel verschillende mensen dat we kunnen spreken van een goede diversiteit.

Marjan Jonker

Transport

Ruud Maliepaard

Manager Operations

Arjen Bergman

Sales & Leaseadvies

Inge Mier

Financieel directeur

Marco Rosenboom

Schade

Martin Boer

Transport

Vacatures

Werken met voorrang en een glimlach? Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto’s. Bij ons kom je direct in contact met experts op het gebied van financial lease. Wij helpen elke MKB’er de juiste keuze te maken.

msfinanciallease.nl

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en (elektrische) leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl