Mobility Service Nederland

Lisan Weidgraaf

Sales & Leaseadvies

Sinds januari 2021 is Lisan het nieuwe gezicht op onze afdeling Online Sales. Als trainee Online Sales is Lisan samen met Sebastiaan, Thom en Alexander verantwoordelijk voor de Online Sales. Lisan heeft in januari 2019 haar HBO Communicatie aan de Hanzehogeschool behaald. Daarna is Lisan begonnen als stewardess bij TUI. Na anderhalf jaar met veel plezier gevlogen te hebben (helaas het afgelopen half jaar wat minder), wilde Lisan toch graag terug naar waar zij zich thuis voelt, het noorden. Samen met Sebastiaan, Thom en Alexander is zij verantwoordelijk voor de opvolging van online leads. Heb jij een vraag over een elektrische auto? Lisan adviseert je graag! 

Je eerste auto?

Peugeot 206 uit 2002.

Je grootste auto blunder?

Ik had net mijn rijbewijs en mocht de auto van mijn moeder mee. Toen ik weg wilde rijden uit een (krappe) parkeerplek, keek ik natuurlijk heel goed om mij heen. Ik moest een korte draai maken om weg te komen, ik had alleen nooit de lantaarnpaal zien staan die naast de auto stond. Met alle geluk kwam ik alleen met de band tegen de paal aan.

Onze mensen

Zoveel mensen zoveel wensen. Bij MSN werken we met zoveel verschillende mensen dat we kunnen spreken van een goede diversiteit.

Jermaine Labordus

Reconditioning

Michel Zwetsloot

Finance & Operations

Lisan Weidgraaf

Sales & Leaseadvies

Gerwin Kremer

Sales & Leaseadvies

Martin Boer

Transport

Arjen Bergman

Salesmanager

Vacatures

Werken met voorrang en een glimlach? Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl

Ben je voor een kortere periode op zoek naar een leaseauto? Shortlease is bij uitstek geschikt voor een bedrijf met een directe ‘mobiliteitsbehoefte’. Bekijk snel ons actuele aanbod.

myshortlease.nl

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en (elektrische) leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl