Mobility Service Nederland

Johanna van Son

Gastvrouw

Per 1 mei 2022 is onze collega Johanna van Son bij ons als gastvrouw voor de vestiging in Eelde. In Eelde is Johanna verantwoordelijk worden voor enerzijds de eerstelijns telefonie en anderzijds het verzorgen van de lunch en zorgen voor de algehele netheid van onze kantine.

Onze mensen

Zoveel mensen zoveel wensen. Bij MSN werken we met zoveel verschillende mensen dat we kunnen spreken van een goede diversiteit.

Kevin van Veen

Operations

Johan van Buijsen

Sales & Leaseadvies

Thufelus Samu Samu

Onderhoud

Lucas Jongedijk

Sales & Leaseadvies

Jolt van der Veen

Developer

Wouter van der Zwan

Schade

Vacatures

Werken met voorrang en een glimlach? Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl

Ben je voor een kortere periode op zoek naar een leaseauto? Shortlease is bij uitstek geschikt voor een bedrijf met een directe ‘mobiliteitsbehoefte’. Bekijk snel ons actuele aanbod.

myshortlease.nl

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en (elektrische) leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl