Mobility Service Nederland

Johan van Buijsen

Sales & Leaseadvies

Sinds april 2022 is Johan van Buijsen bij ons gestart als relatiemanager. Zijn focus ligt op de regio Midden en Zuidwest Nederland. Je zult ‘m dus regelmatig tegen kunnen komen op onze vestiging in Den Haag. Samen met zijn klantenteam is hij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Wil je graag een auto zakelijk leasen of heb je als bestaande klant een vraag over het onderhoud of een bandenwissel? Je kunt met al je vragen terecht bij Johan via de mail, Teams, WhatsApp of telefonisch. 

Onze mensen

Zoveel mensen zoveel wensen. Bij MSN werken we met zoveel verschillende mensen dat we kunnen spreken van een goede diversiteit.

Arjen Bergman

Salesmanager

Wilco Burema

Sales & Leaseadvies

Kevin van Veen

Operations

Marjan Jonker

Transport

Gerwin Kremer

Sales & Leaseadvies

Mark van Klink

Schade

Vacatures

Werken met voorrang en een glimlach? Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl

Ben je voor een kortere periode op zoek naar een leaseauto? Shortlease is bij uitstek geschikt voor een bedrijf met een directe ‘mobiliteitsbehoefte’. Bekijk snel ons actuele aanbod.

myshortlease.nl

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en (elektrische) leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl