Mobility Service Nederland

Janine Zuidema

Sales & Leaseadvies

In 2016 heb ik een Rally gewonnen met een Land Rover Defender. Misschien komt het door de winst, maar ik heb nog steeds een enorme zwak voor Land Rover.

In maart 2018 is Janine bij Mobility Service Nederland begonnen als commercieel medewerker binnendienst. Janine heeft al enige ervaring opgedaan en heeft hiervoor drie jaar als accountmanager bij een andere leasemaatschappij gewerkt. Klanten bedienen en te woord staan is iets wat haar triggert en waar zij ontzettend veel plezier aan beleeft.

Je ultieme auto?

In 2016 heb ik een Rally gewonnen met een Land Rover Defender. Misschien komt het door de winst, maar ik heb nog steeds een enorme zwak voor Land Rover.

Je grootste autoblunder?

Samen met mijn nichtje ging ik een avondje stappen in Groningen. We waren van plan om te parkeren in de Ossenmarkt parkeergarage. Het viel ons op dat de rolluik bij de ingang dicht was. We dachten dat dit was vanwege het late tijdstip en hadden de verwachting dat deze wel omhoog zou gaan zodra we voor de ingang zouden staan. We reden via de steile helling naar beneden en stonden te wachten tot het rolluik open zou gaan maar er gebeurde niks.

Omdat ik dacht dat de bewegingssensor ons niet had opgepikt reden we tot vlak voor het luik. Er gebeurde nog steeds niks… Wat bleek? De parkeergarage was gesloten. In paniek probeerde ik de auto in zijn achteruit de steile helling op te rijden, maar de auto rolde alleen maar verder naar voren. Inmiddels stonden we echt bijna tegen het luik aan. Ik was nog maar net in het bezit van mijn rijbewijs en zat met mijn handen in het haar. We stapten uit om te kijken hoeveel ruimte er nog was en hoorden boven ons mensen lachen. Er waren twee heren die genoten van het tafereel en direct met goedbedoelde hellingproef adviezen kwamen. Vervolgens hebben we de heren gevraagd om de auto omhoog te rijden, omdat ik het echt niet meer zag zitten. Dankzij hun hulp en vriendelijkheid konden we ergens anders parkeren en hebben we alsnog een gezellige avond gehad.

Onze mensen

Zoveel mensen zoveel wensen. Bij MSN werken we met zoveel verschillende mensen dat we kunnen spreken van een goede diversiteit.

Naomi Vos

Marketing

Michel Zwetsloot

Finance & Operations

Wouter van der Zwan

Schade

Johan van Buijsen

Sales & Leaseadvies

Elwin van Dijk

Sales & Leaseadvies

Johan Kroeze

Reconditioning

Vacatures

Werken met voorrang en een glimlach? Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl

Ben je voor een kortere periode op zoek naar een leaseauto? Shortlease is bij uitstek geschikt voor een bedrijf met een directe ‘mobiliteitsbehoefte’. Bekijk snel ons actuele aanbod.

myshortlease.nl

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en (elektrische) leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl