Mobility Service Nederland

Hilda Boerma

Commercieel directeur

“Mijn favoriete leaseauto is de Tesla model S. De auto is echt een Iphone op wielen.”

Na jarenlang gewerkt te hebben als marketingmanager bij een grote softwareontwikkelaar, is Hilda sinds 2015 toegevoegd aan het team van MSN.

Hier ontwikkelt zij nieuwe, innovatieve en digitale concepten die bijdragen aan de excellente dienstverlening en klanttevredenheid.Voorbeelden hiervan zijn Mobility Service Finance, Mobility Service Electric en Leaseblog. Daarnaast stuurt zij het marketingteam en new business salesteam aan.

Favoriete leaseauto van dit moment?

Mijn favoriete leaseauto van dit moment is de Tesla model S. De auto rijdt werkelijk fantastisch, het is een iPhone op wielen. Ook bewijst deze elektrische auto dat je geen concessies hoeft te doen wat betreft het rijden van lange afstanden: zo ben ik er een keer probleemloos mee (op wintersport) naar Italië gereden.

Ga ik voor een niet-elektrische leaseauto, dan ga ik voor de Alfa Romeo Giulia (Veloce).

Mijn grootse autoblunder

Toen ik 19 was en nog studeerde in Nijmegen, reed ik ooit een keer na een studentenfeestje rond 03.00 uur ’s nachts terug naar huis (in Groningen) en moest ik onderweg tanken.

Echter bleef de tankslang haken aan mijn auto (een knalgroene oldtimer Fiat 126, die ik van mijn opa had geërfd en die toen nog niet ‘retro’ was maar gewoon heel oud, onbetrouwbaar en door de kleur heel opvallend). Doordat ik van de schrik extra gas gaf, trok ik met mijn auto de hele voorkant van de tankinstallatie af… Complete chaos en paniek daar.

Mijn ouders hebben nog jaren post gehad van de verzekering. Ik moet nog altijd even glimlachen als ik op de A28 langs Shell Dekkersland rijd en probeer als het kan elders te tanken.

Onze mensen

Zoveel mensen zoveel wensen. Bij MSN werken we met zoveel verschillende mensen dat we kunnen spreken van een goede diversiteit.

Janine Zuidema

Sales & Leaseadvies

Maickel de Jong

Sales & Leaseadvies

Robin Deegens

Trainee Outbound Sales

Goletta Achterberg

Finance & Operations

Jolt van der Veen

Developer

Tjillie Sikkema

Marketing

Vacatures

Werken met voorrang en een glimlach? Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl

Ben je voor een kortere periode op zoek naar een leaseauto? Shortlease is bij uitstek geschikt voor een bedrijf met een directe ‘mobiliteitsbehoefte’. Bekijk snel ons actuele aanbod.

myshortlease.nl

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en (elektrische) leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl