Mobility Service Nederland

Chiel Caspers

Sales & Leaseadvies

Halverwege april is Chiel Caspers begonnen als accountmanager in Noord-Nederland. Chiel heeft al enkele jaren ervaring in de automotive. Als echte autoliefhebber helpt Chiel bij het maken van een keuze voor een leaseauto die het beste bij de klant past. Samen met collega’s Arjen Bergman en Gerwin Kremer is hij verantwoordelijk voor regio Noord en het eerste aanspreekpunt voor onze klanten in deze regio.

Je ultieme auto?

De Jaguar XKSS, gebouwd midden jaren ‘’50. Een bijzonder mooie auto met waanzinnig geluid uit de 6 cilinder in lijn! Steve Mc Queen had er een, deze auto blijft prachtig vanuit elke hoek waaruit je naar dit icoon kijkt!

Deze optie mag wat jou betreft niet ontbreken

Airco!! De laatste keer in Frankrijk zonder airco leek geen probleem met een cabriolet. Wanneer je vervolgens uit de auto brandt, dan krijgt in de file staan met een dicht dak een hele andere dimensie.

Met de auto op vakantie?

Naar de Stelviopas in de Fiat 500 595 Abarth. De auto is te klein voor mij, en de route staat hoog op de wensenlijst, in deze combinatie wordt het een rit die niet snel vergeten zal worden!

Onze mensen

Zoveel mensen zoveel wensen. Bij MSN werken we met zoveel verschillende mensen dat we kunnen spreken van een goede diversiteit.

Thufelus Samu Samu

Schade & Onderhoud

Ryjan Rutgers

Procesoptimalisatie

Machiel Blom

Reconditioning

Evert Huizing

Purchasing

Chiel Caspers

Sales & Leaseadvies

Hilda Boerma

Commercieel directeur

Vacatures

Werken met voorrang en een glimlach? Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

We zijn live met het nieuwe logo en huisstijl! Vanaf vandaag kun je overal het nieuwe logo tegenkomen. Wij zijn ontzettend trots op het eindresultaat. De nieuwe huisstijl past helemaal bij onze identiteit: jong, fris, dynamisch, plezier, innovatief, beweging en lef! In het bijzonder willen wij onze klant @thevalley_nl bedanken voor het mede mogelijk maken van het nieuwe logo & huisstijl!

Een nieuw jaar, een nieuw logo en nieuwe kleuren! #trots #lancering

Een nieuw jaar, een nieuw logo! Het is nog even wachten tot de officiële onthulling, maar hierbij alvast een kleine sneakpreview van het compleet vernieuwde logo én huisstijl. Wij zijn ontzettend trots en blij met het eindresultaat en kunnen niet wachten om het nieuwe logo met jullie te delen! Stay tuned! hashtag#aanstaandewoensdagishetzover

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto’s. Bij ons kom je direct in contact met experts op het gebied van financial lease. Wij helpen elke MKB’er de juiste keuze te maken.

msfinanciallease.nl

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en (elektrische) leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl