Mobility Service Nederland

Chiel Caspers

Sales & Leaseadvies

Halverwege april is Chiel Caspers begonnen als accountmanager in Noord-Nederland. Chiel heeft al enkele jaren ervaring in de automotive. Als echte autoliefhebber helpt Chiel bij het maken van een keuze voor een leaseauto die het beste bij de klant past. Samen met collega’s Arjen Bergman en Gerwin Kremer is hij verantwoordelijk voor regio Noord en het eerste aanspreekpunt voor onze klanten in deze regio.

Je ultieme auto?

De Jaguar XKSS, gebouwd midden jaren ‘’50. Een bijzonder mooie auto met waanzinnig geluid uit de 6 cilinder in lijn! Steve Mc Queen had er een, deze auto blijft prachtig vanuit elke hoek waaruit je naar dit icoon kijkt!

Deze optie mag wat jou betreft niet ontbreken

Airco!! De laatste keer in Frankrijk zonder airco leek geen probleem met een cabriolet. Wanneer je vervolgens uit de auto brandt, dan krijgt in de file staan met een dicht dak een hele andere dimensie.

Met de auto op vakantie?

Naar de Stelviopas in de Fiat 500 595 Abarth. De auto is te klein voor mij, en de route staat hoog op de wensenlijst, in deze combinatie wordt het een rit die niet snel vergeten zal worden!

Onze mensen

Zoveel mensen zoveel wensen. Bij MSN werken we met zoveel verschillende mensen dat we kunnen spreken van een goede diversiteit.

Chiel Caspers

Sales & Leaseadvies

Arjen Bergman

Sales & Leaseadvies

Inge Mier

Finance & Operations

Marjan Jonker

Transport

Ryjan Rutgers

Procesoptimalisatie

Alexander Boon

Marketing

Vacatures

Werken met voorrang en een glimlach? Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

Wij zijn nog steeds aan het nagenieten! Wat een geslaagde, laatste editie van de Mobility Service Airport Night Run! Wij willen alle deelnemers hartelijk bedanken voor hun enthousiasme en deelname. Dit jaar was natuurlijk extra bijzonder omdat dit de allerlaatste keer was dat we in het donker op het vliegveld van Groningen Airport Eelde en in de bossen konden rennen. Alle foto’s kun je terugvinden op de Facebook-pagina van de Mobility Service Airport Night Run.

De voorbereidingen van de allerlaatste editie van de Mobility Service Airport Night Run zijn in volle gang! 🏃‍♂️🏃‍♀️Are you ready for boarding?! ✈️ Bekijk de website voor meer informatie over onder andere het parcours & parkeren: https://www.airportnightrun.nl/ #mobilityserviceairportnightrun #airportnightrun

Mobility Service Electric is jarig! 🎉 In 2017 zijn wij gestart met de website zakelijkelektrischleasen.nl. Binnen twee jaar is het label uitgegroeid tot een serieuze speler op het gebied van elektrische auto’s. Al ruim duizend klanten hebben via het online label een elektrische auto geleast; een absoluut hoogtepunt dat het vieren van het 2-jarig bestaan meer dan waard is! https://www.zakelijkelektrischleasen.nl/mobility-service-electric-bestaat-2-jaar/ #zakelijkelektrischleasen #mobilityservicenederland

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto’s. Bij ons kom je direct in contact met experts op het gebied van financial lease. Wij helpen elke MKB’er de juiste keuze te maken.

msfinanciallease.nl

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en (elektrische) leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl