Mobility Service Nederland

Chiel Caspers

Sales & Leaseadvies

Halverwege april is Chiel Caspers begonnen als accountmanager in Noord-Nederland. Chiel heeft al enkele jaren ervaring in de automotive. Als echte autoliefhebber helpt Chiel bij het maken van een keuze voor een leaseauto die het beste bij de klant past. Samen met collega’s Arjen Bergman en Gerwin Kremer is hij verantwoordelijk voor regio Noord en het eerste aanspreekpunt voor onze klanten in deze regio.

Je ultieme auto?

De Jaguar XKSS, gebouwd midden jaren ‘’50. Een bijzonder mooie auto met waanzinnig geluid uit de 6 cilinder in lijn! Steve Mc Queen had er een, deze auto blijft prachtig vanuit elke hoek waaruit je naar dit icoon kijkt!

Deze optie mag wat jou betreft niet ontbreken

Airco!! De laatste keer in Frankrijk zonder airco leek geen probleem met een cabriolet. Wanneer je vervolgens uit de auto brandt, dan krijgt in de file staan met een dicht dak een hele andere dimensie.

Met de auto op vakantie?

Naar de Stelviopas in de Fiat 500 595 Abarth. De auto is te klein voor mij, en de route staat hoog op de wensenlijst, in deze combinatie wordt het een rit die niet snel vergeten zal worden!

Onze mensen

Zoveel mensen zoveel wensen. Bij MSN werken we met zoveel verschillende mensen dat we kunnen spreken van een goede diversiteit.

Marjan Jonker

Transport

Linda Lemmen

Operations

Karin Zwols

Finance & Operations

Elwin Rigterink

Operations & Shortlease

Hilda Boerma

Marketing

Tjillie Sikkema

Marketing

Vacatures

Werken met voorrang en een glimlach? Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

De periode voor 14%-bijtellingsrijders loopt af, wat nu? Dat vroegen collega Arjen Bergman​, @wouterkarssen en @casperh van @autoblognl zich ook af. In deze video bespreken zij de mogelijkheden en hun persoonlijke voorkeuren. #mobilityservicenederland #zakelijkelektrischleasen #autoblog

Een paar dagen geleden stonden we nog met z’n allen in Barcelona, inmiddels zijn we weer fris en fruitig terug op kantoor. We zijn nog steeds aan het nagenieten van een aantal heerlijke dagen in Barcelona! #msnteam #barcelona

Met (bijna) het hele team een weekend genieten in Barcelona. Fijn weekend allemaal! #mobilityservicenederland #barcelona

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto’s. Bij ons kom je direct in contact met experts op het gebied van financial lease. Wij helpen elke MKB’er de juiste keuze te maken.

msfinanciallease.nl

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en (elektrische) leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl