Mobility Service Nederland

Andreas Noordhof

Shortlease

Sinds 1 februari 2020 is Andreas werkzaam op onze afdeling Commerciële Binnendienst. De afgelopen jaren zijn wij behoorlijk gegroeid, niet alleen in het aantal auto’s, maar ook qua collega’s. Heb je vragen over een leaseauto of overige zaken? Andreas denkt graag met je mee en helpt je een passende oplossing te vinden.

Onze mensen

Zoveel mensen zoveel wensen. Bij MSN werken we met zoveel verschillende mensen dat we kunnen spreken van een goede diversiteit.

Edwin Groffen

Sales & Leaseadvies

Karin Zwols

Finance & Operations

Alexander Boon

Marketing

Henk Hoekstra

Financieel directeur

Martijn Stoffers

Transport

Arjen Bergman

Salesmanager

Vacatures

Werken met voorrang en een glimlach? Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl

Ben je voor een kortere periode op zoek naar een leaseauto? Shortlease is bij uitstek geschikt voor een bedrijf met een directe ‘mobiliteitsbehoefte’. Bekijk snel ons actuele aanbod.

myshortlease.nl

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en (elektrische) leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl