Mobility Service Nederland

Andreas Noordhof

Sales & Leaseadvies

Sinds 1 februari 2020 is Andreas werkzaam op onze afdeling Commerciële Binnendienst. De afgelopen jaren zijn wij behoorlijk gegroeid, niet alleen in het aantal auto’s, maar ook qua collega’s. Heb je vragen over een leaseauto of overige zaken? Andreas denkt graag met je mee en helpt je een passende oplossing te vinden.

Onze mensen

Zoveel mensen zoveel wensen. Bij MSN werken we met zoveel verschillende mensen dat we kunnen spreken van een goede diversiteit.

Alexander Boon

Marketing

Marjan Jonker

Transport

Sandra Martens

Finance & Operations

Andreas Noordhof

Sales & Leaseadvies

Edwin Groffen

Sales & Leaseadvies

Karin Zwols

Finance & Operations

Vacatures

Werken met voorrang en een glimlach? Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

De volledig elektrische Honda e wordt ook wel het knuffelbeertje onder de elektrische auto's genoemd. Wij snappen inmiddels wel waarom! Als één van de eersten in Nederland, mochten wij de Honda e uitgebreid testen. We hebben onder andere gekeken naar de rijeigenschappen, laadmogelijkheden, het verbruik en de ruimte van de auto. In de nieuwsbrief van volgende week volgt de video, maar in het artikel op zakelijkelektrischleasen.nl delen we alvast onze eerste ervaringen! #hondae #honda #zakelijkelektrischleasen

Onze autotransporters kunnen voor meerdere doeleinden ingezet worden! 😉 Onze collega Martijn heeft vandaag de auto’s ingeruild voor een bloemenactie in Donderen! 🌸☀️

Happy Kingsday! 👑🇳🇱 Wij wensen jullie een fijne #koningsdag! #kingsday

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto’s. Bij ons kom je direct in contact met experts op het gebied van financial lease. Wij helpen elke MKB’er de juiste keuze te maken.

msfinanciallease.nl

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en (elektrische) leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl