Mobility Service Nederland

Andreas Noordhof

Sales & Leaseadvies

Sinds 1 februari 2020 is Andreas werkzaam op onze afdeling Commerciële Binnendienst. De afgelopen jaren zijn wij behoorlijk gegroeid, niet alleen in het aantal auto’s, maar ook qua collega’s. Heb je vragen over een leaseauto of overige zaken? Andreas denkt graag met je mee en helpt je een passende oplossing te vinden.

Onze mensen

Zoveel mensen zoveel wensen. Bij MSN werken we met zoveel verschillende mensen dat we kunnen spreken van een goede diversiteit.

Evert Huizing

Purchasing

Janine Zuidema

Sales & Leaseadvies

Johan Kroeze

Reconditioning

Ruud Maliepaard

Manager Operations

Robbert-jan de Bont

Sales & Leaseadvies

Marco Rosenboom

Schade

Vacatures

Werken met voorrang en een glimlach? Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto’s. Bij ons kom je direct in contact met experts op het gebied van financial lease. Wij helpen elke MKB’er de juiste keuze te maken.

msfinanciallease.nl

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en (elektrische) leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl