Mobility Service Nederland

Shortlease

Kies een klasse en rijd vandaag nog een auto

Aanbod nieuwe & jonggebruikte auto's

Wekelijks opzegbaar

Direct beschikbaar

Categorie A

  1. Volkswagen Up!, Skoda Citigo of Peugeot 108 en meer
Configureer

Categorie B

  1. Renault Clio, Volkswagen Polo en meer
Configureer

Categorie B-Diesel

  1. Renault Clio, Peugeot 208, Opel Corsa en meer
Configureer

Categorie C

  1. Volkswagen Golf, Renault Mégane en Ford Focus en meer
Configureer

Categorie C-Diesel

  1. Volkswagen Golf, Renault Mégane en Ford Focus en meer
Configureer

Categorie C-est

  1. Renault Megane Estate, Ford Focus Wagon en meer
Configureer

Categorie C-Diesel-est

  1. Skoda Octavia, Volkswagen Golf Variant, Peugeot 308SW en meer
Configureer

Shortlease

Vandaag bestellen, morgen rijden

Ben je op zoek naar een leaseauto voor een kortere periode? Een auto shortleasen is de ideale oplossing en is wekelijks opzegbaar. Een shortlease auto voor een nieuwe medewerker of als startende ondernemer. Je kunt een auto shortleasen voor ongeveer 2 tot 24 maanden. Wij hebben verschillende shortlease auto’s voor ieder budget. Ben je benieuwd naar de shortlease tarieven per categorie? Check hier direct onze voorraad shortlease auto’s

Bekijk meteen de shortlease tarieven.

Kies een shortlease auto die het beste bij jou past

Een nieuwe of een jonggebruikte auto shortleasen. Benzine, diesel of elektrisch, alle opties zijn mogelijk. Maak meteen een keuze uit ons gevarieerde aanbod. Met shortlease heb je geen omkijken naar het vervangend vervoer en het onderhoud: wij regelen dat voor jou. Profiteer met shortlease optimaal van onze service met de flexibiliteit die je gewend bent.

Heb je een keuze gemaakt? Wij bieden een haal- en brengservice aan. Afleveren en ophalen op de door jouw gewenste locatie. Wel zo makkelijk!

Toyota Aygo, Volkswagen Up!, Skoda Citigo of een Peugeot 108 shortleasen

Ben je op zoek naar een shortlease auto in klasse a? Wij hebben verschillende shortlease auto’s op voorraad. Je kunt een Toyota Aygo, Volkswagen Up! of een Skoda Citigo shortleasen. Wil je graag een Peugeot 108 shortleasen? Ook dit behoort tot de mogelijkheden. Bekijk ons gehele aanbod shortlease auto’s in klasse A.

Volkswagen Polo of Renault Clio shortleasen

De Volkswagen is een van de meest populaire leaseauto’s van dit moment. Naast het shortleasen van een Volkswagen Polo is het bij ons ook mogelijk om een Renault Clio te shortleasen. Bekijk ons gehele aanbod shortlease auto’s in klasse B.

Renault Clio (diesel) shortleasen

Ben je op zoek naar een shortlease auto met een dieselmotor? De Renault Clio kun je shortleasen vanaf 575 euro per maand. Naast de Renault Clio is het ook mogelijk om een Volkswagen Polo (diesel) in dit segment te shortleasen. Onze voorraad shortlease auto’s wisselt wekelijks, dus ben je benieuwd naar het huidige aanbod? Bekijk ons aanbod in klasse B2.

Volkswagen Golf, Opel Astra & Mini Cooper shortleasen

In klasse C hebben wij naast de Volkswagen Golf, een Opel Astra en een Mini Cooper (benzine) beschikbaar. Deze populaire modellen kun je al leasen vanaf 630 euro per maand. Hieronder kun je jouw leaseauto en het aantal kilometers kiezen, je ziet meteen tegen welk leasetarief je de auto kunt shortleasen in klasse C.

Ford Focus & Renault Mégane shortleasen

Ben je op zoek naar een comfortabele leaseauto met een goede wegligging en standaard al zeer rijk is uitgerust? Dan is de Volkswagen Golf, Renault Mégane of Ford Focus een goede keuze om te shortleasen. De auto’s in klasse C2 zijn te shortleasen vanaf 730 euro per maand.

Ford Focus Wagon & Renault Mégane Estate shortleasen

Als je op zoek bent naar een shortlease auto met voldoende (been)ruimte en een fijne wegligging, dan is de Renault Mégane Estate of de Ford Focus Wagon (benzine) wellicht iets voor jou. Beide auto’s in klasse C-est zijn te leasen vanaf 640 euro per maand. Uiteraard zijn andere leaseauto’s zoals bijvoorbeeld een Peugeot 308 SW ook mogelijk. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Skoda Octavia Combi shortleasen

In klasse CD-est is het mogelijk om bijvoorbeeld een Skoda Octavia Combi te shortleasen. De Skoda Octavia kun je al shortleasen voor 735 euro per maand. De Renault Mégane Estate (diesel) behoort ook tot de mogelijkheden om te shortleasen. Je kunt een van deze twee auto’s al shortleasen vanaf 735 euro per maand. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen je graag verder.

Elektrische auto shortleasen

Ben je er nog niet helemaal over uit of een elektrische auto iets voor jou is? Sinds kort is het ook mogelijk om een elektrische auto te shortleasen. Ideaal als je bijvoorbeeld het elektrisch rijden wilt ervaren of van flexibiliteit houdt. Wij hebben een eigen voorraad elektrische auto’s, dat betekent dat je snel kunt rijden.

Neem gerust een kijkje op zakelijkelektrischleasen.nl

Bedrijfswagen shortleasen

Wist je dat een bedrijfswagen shortleasen ook tot de mogelijkheden behoort? Een bedrijfswagen shortleasen voor een nieuwe medewerker of voor een tijdelijk project. Je hebt de keuze uit nieuwe en jonggebruikte bedrijfswagens. Wil je graag een elektrische bedrijfswagen shortleasen? Dit is ook mogelijk. Wij helpen jou graag verder met het shortleasen van een bedrijfswagen.

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl

Ben je voor een kortere periode op zoek naar een leaseauto? Shortlease is bij uitstek geschikt voor een bedrijf met een directe ‘mobiliteitsbehoefte’. Bekijk snel ons actuele aanbod.

myshortlease.nl

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en (elektrische) leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl