Mobility Service Nederland

Samenwerkingspartners

Samenwerken loont.

Door goede samenwerkingen met verschillende bedrijven kunnen onze klanten profiteren van allerlei voordelen zoals scherpe leasetarieven.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is logo-AIC-1024x340.jpg

Dankzij ons lidmaatschap met Autolease Inkoop Combinatie hebben wij een gezamenlijke vloot van meer dan 100.000 auto’s. Dit biedt ons de mogelijkheid om als middelgrote leasemaatschappij ontzettend scherp onze voorraad in te kunnen kopen. Dit betekent regelrechte voordelen die onze klanten terugzien in onze leasetarieven.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is download.png

Leaseblog.nl, ons contentplatform van leasemaatschappij Mobility Service Nederland, heeft de handen ineen geslagen met Autoblog.nl

één van de grootste nieuwswebsites op het gebied van auto’s in Nederland. Beide bedrijven hebben een passie voor auto’s en willen dit graag met de rest van de wereld delen. Het doel van de samenwerking is om de expertise op het gebied van auto’s en elektrische mobiliteit te delen met de ruim 1,3 miljoen unieke bezoekers van beide online platforms.

Het komende jaar zullen wij samen met Autoblog.nl gezamenlijk artikelen en video’s ontwikkelen waarmee zij de lezers/kijkers kippenvel willen bezorgen. 

Kom je er (online) niet uit?

We zijn vandaag bereikbaar van 8:00 tot 17:30

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto’s. Bij ons kom je direct in contact met experts op het gebied van financial lease. Wij helpen elke MKB’er de juiste keuze te maken.

msfinanciallease.nl

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en (elektrische) leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl