Mobility Service Nederland

Pech

Pech onderweg..

Hoe zorgvuldig en veilig je ook rijdt, het kan voorkomen dat je onderweg in Nederland of in het buitenland met je leaseauto met pech langs de weg komt te staan. In zo’n situatie wil je zo snel mogelijk de beste en juiste hulp. 

Pech onderweg, wat nu?

Als je met je leaseauto met pech langs de weg komt te staan kun je het beste meteen met onze alarmcentrale bellen.

  • De alarmcentrale is 7 dagen per week, 24 uur per dag te bereiken via 085 487 1499.

Pechhulp in het buitenland

Heb je pech met je leaseauto in het buitenland? Geen probleem. De alarmcentrale helpt je ook als je met je leaseauto binnen Europa gestrand bent. Wel zo fijn, pechhulp in het buitenland.

Kom je er (online) niet uit?

We zijn vandaag bereikbaar van 8:00 tot 17:30

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl

Ben je voor een kortere periode op zoek naar een leaseauto? Shortlease is bij uitstek geschikt voor een bedrijf met een directe ‘mobiliteitsbehoefte’. Bekijk snel ons actuele aanbod.

myshortlease.nl

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en (elektrische) leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl