Beoordeeld met 9,3
085 4871441
Twan Lalkens

Twan Lalkens

Dol op snelle auto's

Online Sales

In december 2022 hebben wij Twan mogen verwelkomen op de afdeling Online Sales. Met een voorliefde voor alles wat vier wielen heeft en een afgeronde master in Marketing & Management kan Twan je goed adviseren over jouw toekomstige nieuwe leaseauto. Elektrisch of toch liever een brandstofauto? Twan is helemaal op de hoogte van de nieuwste modellen en kan je tevens financieel advies geven over welke auto perfect in jouw leasebudget past.

MG5 Electric

Eerste ervaring met een elektrische auto...

Mijn eerste ervaring met een elektrische auto was tijdens een weekendje Amsterdam. Vanuit Mobility Service kreeg ik een MG5 mee. Super comfortabel en geruisloos rijden! Toch blijkt elektrisch rijden wel iets spannender te zijn dan met een brandstofauto wanneer het aankomt op het laatste beetje stroom in de accu. Tot tweemaal toe stond ik met 2% batterij over bij een laadpaal. Desalniettemin een leuke ervaring!  

Je grootste autoblunder

We hadden met een groep vrienden een auto gekocht voor de zomervakantie en deden daarmee een roadtrip door Frankrijk en Spanje. Tijdens een poging tot keren op een weg in Spanje gooide ik de auto in zijn achteruit en keek in mijn spiegels. Niks te zien. Ik accelereerde redelijk stevig in zijn achteruit en klapte nog geen 2 seconden later vol op een achterligger. Gelukkig viel de schade mee, maar geschrokken waren mijn passagiers zeker.

Luistert in de auto naar

In de auto luister ik vooral naar Podcasts. Van financiële onderwerpen tot aan crime podcasts. Als ik dan toch de radio aanzet dan luister je bij mij in de auto naar Slam! of One World Radio van Tomorrowland. 

Spotify icoon
Maserati Quattroporte GTS

Droomauto...😍

Een auto die nog op mijn droomlijstje staat is de Maserati Quattroporte GTS van de 4degeneratie. Of een Ferrari 458 speciale. 

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl