Mobility Service Nederland

Shortlease

Vandaag bestellen is morgen rijden

Aanbod nieuwe en jonggebruikte auto's

Wekelijks opzegbaar

Direct beschikbaar

Kies een auto
Selecteer een auto
€ 750,-

Ford Focus

Basisprijs
kilometers
15000 20000 25000 30000 35000 40000 45000 50000
Onder voorbehoud van fouten. Aan de getoonde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

Een Skoda Octavia Combi of een Renault Mégane Estate (diesel) kun je ook shortleasen. Je kunt een van deze twee auto’s al shortleasen vanaf 735 euro per maand. Uiteraard zijn andere shortlease auto’s ook mogelijk. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Skoda Octavia Combi diesel shortleasen

Heb je interesse in het shortleasen van een Skoda Octavia Combi? De Skoda Octavia kun je al shortleasen voor 735 euro per maand. Voor dit leasetarief heb je een auto die ruim is, rijk is uitgerust en een uitstekende wegligging heeft. Met de Skoda Octavia Combi heb je gegarandeerd veel rijplezier. De Skoda Octavia Combi kun je voor een maand shortleasen of voor meerdere maanden. Het is allemaal mogelijk. Een aantal shortlease-experts zitten dagelijks voor je klaar om je verder te helpen met de shortlease auto die het beste bij jou past.

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl

Ben je voor een kortere periode op zoek naar een leaseauto? Shortlease is bij uitstek geschikt voor een bedrijf met een directe ‘mobiliteitsbehoefte’. Bekijk snel ons actuele aanbod.

myshortlease.nl

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en (elektrische) leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl