Mobility Service Nederland

Shortlease

Vandaag bestellen is morgen rijden

Aanbod nieuwe en jonggebruikte auto's

Wekelijks opzegbaar

Direct beschikbaar

Kies een auto
€ 750,-

Ford Focus

Basisprijs
kilometers
15000 20000 25000 30000 35000 40000 45000 50000
Onder voorbehoud van fouten. Aan de getoonde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

Ben je op zoek naar een comfortabele leaseauto (diesel) met een goede wegligging en die standaard al zeer rijk is uitgerust? Dan is de Volkswagen Golf, Renault Mégane of Ford Focus een goede keuze om te shortleasen. De auto’s zijn te shortleasen vanaf 730 euro per maand. Naast deze opties zijn er meerdere shortlease auto’s in deze klasse mogelijk. Neem gerust contact met ons op om te kijken naar de actuele beschikbaarheid. Shortleasen doe je gemakkelijk en snel bij Mobility Service Nederland.

Volkswagen Golf diesel shortleasen

Shortleasen in een Volkswagen Golf. De Volkswagen Golf is een fijne shortlease auto door zijn goede wegligging en zijn rijke uitrusting. De Volkswagen Golf is net even iets ruimer dan zijn broertje de Volkswagen Polo. Met de Volkswagen Golf hoef je je geen zorgen te maken, rijplezier gegarandeerd!

Renault Mégane diesel shortleasen

Naast de Renault Clio is het ook mogelijk om de Renault Mégane te shortleasen. Juist als je op zoek bent naar een shortlease auto met iets meer ruimte. De Renault Mégane is een ideale optie. De Renault Mégane kun je twee maanden shortleasen of juist voor een iets langere periode. Het is allemaal mogelijk.

Ford Focus diesel shortleasen

De Ford Focus shortleasen, het kan bij Mobility Service. De Ford focus kun je voor zowel een kortere periode als langere periode leasen. De gloednieuwe Ford Focus heeft uitstekende rijeigenschappen en een uitstekende wegligging. Deze auto is standaard al zeer rijk uitgerust en biedt voldoende ruimte voor bijvoorbeeld het hele gezin.

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl

Ben je voor een kortere periode op zoek naar een leaseauto? Shortlease is bij uitstek geschikt voor een bedrijf met een directe ‘mobiliteitsbehoefte’. Bekijk snel ons actuele aanbod.

myshortlease.nl

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en (elektrische) leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl