Mobility Service Nederland

Shortlease

Vandaag bestellen is morgen rijden

Aanbod nieuwe en jonggebruikte auto's

Wekelijks opzegbaar

Direct beschikbaar

Kies een auto
€ 750,-

Ford Focus

Basisprijs
kilometers
15000 20000 25000 30000 35000 40000 45000 50000
Onder voorbehoud van fouten. Aan de getoonde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

Een van de meest populaire leaseauto’s van dit moment: de Volkswagen Golf. De Volkswagen Golf is een uitermate geschikte en comfortabele auto om te shortleasen. In klasse C hebben wij naast de Volkswagen Golf, een Opel Astra en een Mini Cooper (benzine) beschikbaar. Deze populaire modellen kun je al leasen vanaf 630 euro per maand. Hieronder kun je jouw leaseauto en het aantal kilometers kiezen, je ziet meteen tegen welk leasetarief je de auto kunt shortleasen. Naast deze shortlease auto’s zijn er meerdere mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op voor de actuele beschikbaarheid.

Volkswagen Golf shortleasen

Heb je interesse in het shortleasen van de Volkswagen Golf? De Volkswagen Golf is al jaren een van de bestverkochte auto’s in Nederland. De Volkswagen Golf is standaard rijk uitgerust, heeft een goede wegligging en biedt voldoende ruimte. De Volkswagen Golf is een uitermate geschikte shortlease auto. De Volkswagen Golf kun je bij ons shortleasen voor een aantal maanden.

Opel Astra shortleasen

Een Opel Astra shortleasen doe je bij Mobility Service. De Opel Astra is een populaire shortlease auto onder de zakelijke rijder. De auto is comfortabel en heeft een krachtige motor.

Mini Cooper shortleasen

Met de Mini Cooper als shortlease auto kom je niets te kort. De Mini Cooper heeft goede rijeigenschappen en is standaard uitgerust met vele opties. De Mini Cooper is te shortleasen voor een nieuwe medewerker. Regel meteen je shortlease auto bij Mobility Service.

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl

Ben je voor een kortere periode op zoek naar een leaseauto? Shortlease is bij uitstek geschikt voor een bedrijf met een directe ‘mobiliteitsbehoefte’. Bekijk snel ons actuele aanbod.

myshortlease.nl

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en (elektrische) leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl