Mobility Service Nederland

Shortlease

Vandaag bestellen is morgen rijden

Aanbod nieuwe en jonggebruikte auto's

Wekelijks opzegbaar

Direct beschikbaar

Kies een auto
Selecteer een auto
€ 750,-

Ford Focus

Basisprijs
kilometers
15000 20000 25000 30000 35000 40000 45000 50000
Onder voorbehoud van fouten. Aan de getoonde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

Ben je op zoek naar een shortlease auto met een dieselmotor? De Renault Clio kun je shortleasen vanaf 575 euro per maand. Uiteraard zijn er meerdere leaseauto’s in dit segment mogelijk. Neem gerust contact met ons op. Wij vinden het belangrijk dat jij een shortlease auto kiest die bij jou past.

Renault Clio diesel shortleasen

Het is ook mogelijk om een Renault Clio met een dieselmotor te shortleasen. Juist voor de zakelijke rijder die veel kilometers maakt is de Renault Clio een ideale shortlease auto. Deze shortlease auto biedt veel rijcomfort en heeft goede rijeigenschappen. Vanaf 575 euro per maand kun je al een Renault Clio in dit segment shortleasen. Uiteraard is het leasetarief afhankelijk van de kilometrage.

Shortlease auto in klasse B-D

Naast de Renault Clio is het ook mogelijk om een Volkswagen Polo (diesel) in dit segment te shortleasen. Onze voorraad shortlease auto’s wisselt wekelijks, dus ben je benieuwd naar het huidige aanbod? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken meteen welke shortlease auto’s er op dat moment beschikbaar zijn.

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl

Ben je voor een kortere periode op zoek naar een leaseauto? Shortlease is bij uitstek geschikt voor een bedrijf met een directe ‘mobiliteitsbehoefte’. Bekijk snel ons actuele aanbod.

myshortlease.nl

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en (elektrische) leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl