Mobility Service Nederland

Shortlease

Vandaag bestellen is morgen rijden

Aanbod nieuwe en jonggebruikte auto's

Wekelijks opzegbaar

Direct beschikbaar

Kies een auto
€ 750,-

Ford Focus

Basisprijs
kilometers
15000 20000 25000 30000 35000 40000 45000 50000
Onder voorbehoud van fouten. Aan de getoonde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

In dit segment hebben wij een aantal populaire modellen beschikbaar. De Volkswagen Polo is uitgeroepen tot een van de meest populaire leaseauto’s van 2018. Naast de Volkswagen Polo is het ook mogelijk om een Renault Clio te shortleasen. Neem gerust contact met ons op voor de actuele beschikbaarheid in dit segment. 

Volkswagen Polo shortleasen

De Volkswagen Polo is uitgeroepen tot een van de meest populaire leaseauto’s van 2020. Niet zo heel gek dat de Volkswagen Polo het ook goed doet onder de shortlease auto’s. De Volkswagen Polo is standaard rijk uitgerust, biedt comfort, heeft een goede wegligging en de auto biedt voldoende ruimte voor het hele gezin. De Volkswagen Polo is een veilige en betrouwbare shortlease auto. Je kunt een Volkswagen Polo shortleasen voor een aantal maanden of juist voor een iets langere periode. Vanaf 425 euro per maand kun je al een Volkswagen Polo shortleasen.

Renault Clio shortleasen

De Renault Clio is een ruime shortlease auto met fijne rijeigenschappen. De Renault Clio heeft uitstekende rijeigenschappen en biedt voldoende (been)ruimte. De Renault Clio kun je vanaf 425 euro per meteen shortleasen. De Renault Clio heeft een stoer design en is uitgerust met allerlei veiligheidsvoorzieningen. Ben je op zoek naar een shortlease auto voor een tijdelijk project? De Renault Clio kun je meteen shortleasen.

Shortlease auto in klasse B

Wil je graag een Renault Clio of Volkswagen Polo (benzine) shortleasen? Deze twee populaire shortlease auto’s kun je al leasen vanaf 425 euro per maand. Verder hoef jij je nergens zorgen om te maken. Shortleasen bij ons is standaard inclusief het onderhoud, pechhulp en de verzekering. Onbezorgd shortleasen bij Mobility Service. Maak hieronder meteen je keuze. Een aantal experts zitten dagelijks voor je klaar om je verder te helpen.

Zit je gewenste shortlease auto er niet tussen? Geen probleem, vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Wij helpen je graag verder met een shortlease auto die het beste bij jou past.

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl

Ben je voor een kortere periode op zoek naar een leaseauto? Shortlease is bij uitstek geschikt voor een bedrijf met een directe ‘mobiliteitsbehoefte’. Bekijk snel ons actuele aanbod.

myshortlease.nl

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en (elektrische) leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl