Mobility Service Nederland

Shortlease

Vandaag bestellen is morgen rijden

Aanbod nieuwe en jonggebruikte auto's

Wekelijks opzegbaar

Direct beschikbaar

Kies een auto
€ 750,-

Ford Focus

Basisprijs
kilometers
15000 20000 25000 30000 35000 40000 45000 50000
Onder voorbehoud van fouten. Aan de getoonde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

Zoveel mensen, zoveel verschillende wensen. Wij geven je daarom graag wat keuzes. Ben je nieuwsgierig welke shortlease auto’s in dit segment beschikbaar zijn? Wij hebben een ruim aanbod shortlease auto’s in deze categorie beschikbaar. Shortlease auto’s voor een scherpe prijs vanaf 325 euro per maand. Populaire shortlease auto’s in dit segment zijn onder andere de Toyota Agyo, Volkswagen Up!, Skoda Citigo en een Peugeot 108. Uiteraard zijn er veel meer mogelijkheden in deze klasse. Neem gerust contact met ons op voor de actuele beschikbaarheid. 

Toyota Aygo shortleasen

Wil je graag de Toyota Aygo shortleasen? De Toyota Aygo kun je shortleasen voor een korte periode of een iets langere periode. Een Toyota Aygo shortleasen voor bijvoorbeeld een tijdelijke medewerker. De Toyota Aygo is een fijne shortlease auto als je veel kilometers maakt.

Volkswagen Up! shortleasen

Naast de Toyota Aygo is het ook mogelijk om de Volkswagen Up! bij ons te shortleasen. De Volkswagen Up! is klein, maar fijn. De Volkswagen Up! is uit voorraad leverbaar en is uitermate geschikt om te shortleasen. Volkswagen is niet voor niets uitgeroepen tot een van de meest populaire leaseauto’s van 2020.

Skoda Citigo shortleasen

De Skoda Citigo is een kleine, compacte shortlease auto. Heb je interesse in het shortleasen van de Skoda Citigo? Je kunt de Skoda Citigo meteen shortleasen vanaf 325 euro per maand. Naast de Toyota Aygo en de Volkwagen Up! kan de Skoda Citigo als shortlease auto ook zeker niet achterblijven.

Peugeot 108 shortleasen

Wil je graag een Peugeot 108 shortleasen? Een Peugeot 108 shortleasen voor bijvoorbeeld 6 maanden behoort allemaal tot de mogelijkheden. Een Peugeot 108 shortleasen is een perfecte keuze als je op zoek bent naar flexibiliteit. De Peugeot 108 is een zuinige leaseauto en biedt ruimte voor vier personen. De Peugeot 108 is zowel geschikt voor kortere als langere ritten.

Shortlease auto in klasse A

Wil je graag een van deze shortlease auto’s rijden? Met een shortlease auto profiteer je van de service die je van ons gewend bent. Je kunt vrijwel meteen wegrijden in jouw nieuwe shortlease auto. Vraag hieronder meteen een offerte aan. Wij helpen je graag verder.

Staat de gewenste shortlease auto er niet tussen? Geen probleem, vraag ons naar de mogelijkheden. Onze shortlease-experts zitten dagelijks voor je klaar om een shortlease auto uit te zoeken die het beste bij jou past.

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl

Ben je voor een kortere periode op zoek naar een leaseauto? Shortlease is bij uitstek geschikt voor een bedrijf met een directe ‘mobiliteitsbehoefte’. Bekijk snel ons actuele aanbod.

myshortlease.nl

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en (elektrische) leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl